Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Fendertrap Fendertrap
€ 29,99 vanaf € 27,99 u bespaart 7%
Ringstootwil Ringstootwil
€ 14,99
DAN meerboei DAN meerboei
vanaf € 79,99
Maxistootwil Maxistootwil
vanaf € 69,99
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
1 van 2
Er werden geen zoekresultaten gevonden
seaEQ Fender-Protection-Mat FPM seaEQ Fender-Protection-Mat FPM
Beschermt uw boot tegen beschadigingen door loshangende fenders en lichte aanrakingen van de steiger en andere boten. De 3 mm dikke cellulaire rubberen kern zorgt voor bescherming en flexibiliteit. De bevestigingsogen zijn vast...
€ 139,99
Polyform Norway Mooringbuoy Polyform Norway Mooringbuoy
Goed zichtbare anker- en mooringbuoy uit de MB-serie van Polyethyleen (PE) met een Polystyreen-schuim (EPS) vulling. De hulpstukken en het rotatiestuk zijn compleet verzinkt.
€ 199,99
DAN meerboei DAN meerboei
Meerboeien met korte en lange stangen met aan de bovenkant een oog voor de landvast, aan de onderkant zit een draaiend oog aan de stang. Alle metalen delen zijn gegalvaniseerd.
vanaf € 79,99
Fender Flex Fender Flex
U kunt de Fender Flex zowel opzij op de randen aanbrengen als onder een hoek op het zwemplatform. Op zwemsteigers of andere pontons beschermt Fender Flex de zijkant van de romp als een grote fendermat. Ankeren met nieuwe schepen met een...
vanaf € 179,99
seaEQ sluis-fender FSF seaEQ sluis-fender FSF
Beschermt uw jacht tegen beschadigingen bij het binnenvaren in sluizen en overal weer bescherming om en onder de waterlijn gewenst is. Afmetingen: 45 x 145 x 1,5 cm, gewicht: ca. 6 kg.
€ 159,99
Fendertrap Fendertrap
De slimme combinatie voor in de haven: stootwillen en treden in één. Zo wordt de romp effectief beschermd en kunnen jachten met een hoog vrijboord moeiteloos geënterd worden. De fendertrap heeft twee bevestigingspunten voor veilig fixeren.
€ 29,99 vanaf € 27,99 u bespaart 7%
seaEQ dukdalf-fender seaEQ dukdalf-fender
Bescherming bij een dukdalf. Bijzonder slijtvast nylonweefsel voor een lange levensduur. Fender met PE-kern. Eenvoudige montage, zonder bandjes.
€ 76,99 vanaf € 74,99 u bespaart 3%
Maxistootwil Maxistootwil
Opblaasbaar. Gemaakt van hoogwaardig polyesterweefsel. RVS D-ring aan beide uiteinden. Ze zijn in enkele minuten met een standaardpomp opgepompt en kaar voor gebruik.
vanaf € 69,99
Fenderbrett Fenderbrett
Das Fenderbrett ist für das Anlegen an Spundwänden, längsseits an Pfählen, etc. Es werden 2 Fender an die Bordwand gehängt und davor kommt das Fenderbrett, damit die Fender nicht in die Vertiefungen der Spundwand oder von den Pfählen...
€ 86,99
Boegfender van Danfender Boegfender van Danfender
beschermt de boeg van uw boot bij het aanmeren
vanaf € 42,99
Fenderstep von Dan-Fender Fenderstep von Dan-Fender
Fender und Einstiegshilfe in Einem; Gerade bei Anlegen mit hochbordigen Schiffen ist es oft schwierig auf den Steg zu springen und die erste Leine auszubringen. Eine längsseits gehängte Badeleiter wird beschädigt, wenn sie zwischen Boot...
vanaf € 79,99
Pick up stootwil Pick up stootwil
Onmisbaar om op drukke ankerplaatsen de positie van het anker te markeren. Opblaasbaar, oranje.
€ 21,99
1 van 2
Laatst bekeken artikelen