Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport
Topseller
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
von Tot:
  •  
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Valzak
Valzak
Zorgt voor orde in de kuip. Robuust ripstoptextiel met bescherming tegen regen, eenvoudige montage. Incl. bevestigingsmateriaal. Kleur grijs.
vanaf € 44,99
Kuiptas
Kuiptas
Meer orde in de kuip. Met deze praktische bewaartas bergt u probleemloos alle vallen en trimlijnen op. De tas is waterdicht en gemaakt van robuust, UV-bestendig polyester dat ook resistent tegen schimmel is. De bodem is luchtig, zodat er...
vanaf € 54,99
Relingtas
Relingtas
Praktische tas om aan de reling te hangen met een extra vak met ingebouwde regenbeschermkap. Ideaal voor het bewaren van gereedschap, radio-apparatuur of kleine voorwerpen. De tas wordt met klittenband aan de draad bevestigd, boven met...
vanaf € 79,99
Mastvalzakken
Mastvalzakken
Opgeruimd dek en droge lijnen: de zak wordt direct met klittenbanden aan de mast bevestigd. Materiaal: ripstop nylon. De netbodem voert water onmiddellijk af. Leverbaar in twee maten.
€ 51,99
Robship vallentas L
Robship vallentas L
Bevestiging via 2 ogen met zuignappen. 2 bijkomende buitenzakken, UV-bestendig. Uit acryl Nanotech Ripstop zeildoekmateriaal. Afmetingen: 45 x 35 x 12 cm.
€ 65,99
Robship vallentas S
Robship vallentas S
Bevestiging via 2 ogen met zuignappen. Een buitenvak, UV-bestendig. Uit acryl Nanotech Ripstop zeildoekmateriaal. Afmetingen: 20 x 30 x 10 cm.
€ 38,99
Kompaszak voor Elastische Set Mooring bag
Kompaszak voor Elastische Set Mooring bag
Stevige tas met klittenbandsluiting voor bevestiging aan de reling of relingkabel. Met draagriem. Gemaakt van sterk materiaal. Geschikt voor vier grote trossen van elk 10 meter. Levering zonder trossen.
€ 29,99
Zeerelingtas
Zeerelingtas
Praktische tas van ripstop met sterk ophangsysteem. Past aan iedere zeereling, is waterafstotend en zeewaterbestendig. Incl. regenbescherming. Kleur grijs. Afmetingen 40 x 30 x 20 cm.
€ 64,99
Laatst bekeken artikelen