Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Zeerelingtas Zeerelingtas
€ 59,99
Kuiptas Kuiptas
vanaf € 45,99
Relingtas Relingtas
vanaf € 67,99
Valzak Valzak
vanaf € 42,99
Filter sluiten
  •  
  •  
von Tot:
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Zeerelingtas Zeerelingtas
Praktische tas van ripstop met sterk ophangsysteem. Past aan iedere zeereling, is waterafstotend en zeewaterbestendig. Incl. regenbescherming. Kleur grijs. Afmetingen 40 x 30 x 20 cm.
€ 59,99
Kuiptas Kuiptas
Meer orde in de kuip. Met deze praktische bewaartas bergt u probleemloos alle vallen en trimlijnen op. De tas is waterdicht en gemaakt van robuust, UV-bestendig polyester dat ook resistent tegen schimmel is. De bodem is luchtig, zodat er...
vanaf € 45,99
Relingtas Relingtas
Praktische tas om aan de reling te hangen met een extra vak met ingebouwde regenbeschermkap. Ideaal voor het bewaren van gereedschap, radio-apparatuur of kleine voorwerpen. De tas wordt met klittenband aan de draad bevestigd, boven met...
vanaf € 67,99
Valzak Valzak
Zorgt voor orde in de kuip. Robuust ripstoptextiel met bescherming tegen regen, eenvoudige montage. Incl. bevestigingsmateriaal. Kleur grijs.
vanaf € 42,99
Kompaszak voor Elastische Set Mooring bag Kompaszak voor Elastische Set Mooring bag
Stevige tas met klittenbandsluiting voor bevestiging aan de reling of relingkabel. Met draagriem. Gemaakt van sterk materiaal. Geschikt voor vier grote trossen van elk 10 meter. Levering zonder trossen.
€ 29,99
Laatst bekeken artikelen