Gelijkrichters

Top-Seller

Gelijkrichters zijn spanningstransformatoren die 230 V AC omzetten naar 12 of 24 V DC. Hierdoor kunnen elektrische apparaten die alleen met gelijkspanning werken, via het 230V-net worden bediend. Gelijkrichters voor zeiljachten, motorboten of voor camping maken de aansluiting van elektrische apparaten met 12 V gelijkstroom op het 230 V-net mogelijk.

 

Zetten de AC spanning om in DC spanning, aan boord van een mobiele koelkast kan een mobiele koelkast worden aangesloten, evenals notebooks, mobiele telefoons, radio en bijbehorende laders. Voorwaarde is een 230 V toevoerleiding via walstroom, generator of windgenerator. Hoogwaardige power converters transformeren de 230 V ingangsspanning in een stabiele DC uitgangsspanning, die ook gebruikt kan worden om gevoelige elektrische apparaten aan boord te bedienen. Schadelijke spanningsschommelingen moeten worden uitgesloten.

Gelijkrichters zijn het betere en veiligere alternatief voor de 12V-aansluiting via de sigarettenaansteker. Gelijkrichters van Compass hebben daarom het betrouwbare ontwerp en de kwaliteit van bekende merkfabrikanten en zijn ontworpen voor permanent laadvermogen. Een goede koeling van de gelijkrichter beschermt tegen oververhitting bij langdurig gebruik. Alle apparaten zijn gemarkeerd met de GS- en CE-markering. Gelijkrichters zijn onmisbaar voor een handige toevoer van elektrische apparaten aan boord, ze zijn compact, stil en veilig.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends