Primers

Top-Seller
-25%
International Yacht Primer
Van € 29,99 € 39,99
-16%
International Pre-Kote
Van € 15,99 € 18,99
Grondverf
Van € 76,99
Epifanes PU Primer
Van € 48,99
-16%
International Pre-Kote
Van € 15,99 € 18,99
-25%
International Yacht Primer
Van € 29,99 € 39,99
Grondverf
Van € 76,99
Epifanes PU Primer
Van € 48,99

Hoogwaardige bootverven beschermen uw jacht of boot tegen mechanische belastingen en de gevolgen van het weer, en tegen aantasting door contact met water. Om bootverven een optimale hechting en dekking te geven, moet u de te schilderen oppervlakken behandelen met een geschikte primer, grondverf of speciale primer voor bootverven voordat u de eindlaag aanbrengt. In onze online shop vindt u hoogwaardige primers van gerenommeerde fabrikanten die bij uw bootlak passen.

Eenvoudige toepassing, beste dekking en hoge corrosiebescherming

De primers, grondverven en grondverven die wij voor uw jacht en boot aanbieden, dienen enerzijds als bindmiddel tussen de ondergrond en de uiteindelijke verf. Anderzijds zijn zij gedeeltelijk verrijkt met aluminium om een betere bescherming tegen corrosie te waarborgen. Dit verlengt de levensduur van uw boot aanzienlijk en beschermt de bootlak tegen afbladderen. Voor een nieuwe coating wordt aanbevolen 2 tot 3 lagen primer, grondverf of grondverf aan te brengen alvorens af te werken met de bootverf. Voor renovatiecoatings is één laag grondverf meestal voldoende. Voorwaarde voor een optimale hechting van de grondverf of primer is dat de ondergrond droog, schoon en draagkrachtig is. Niet-intacte oude lagen moeten daarom vóór het aanbrengen grondig worden verwijderd.

Geschikt voor alle gebruikelijke ondergronden

Ongeacht of uw boot of jacht een romp heeft van staal, hout of GRP, de bij ons verkrijgbare primers en grondverven zijn geschikt voor alle gangbare materialen die in de botenbouw worden gebruikt. Zij worden gekenmerkt door een uitstekende hechting en dekkracht. Bovendien hebben zij een zeer goed vloeigedrag en een aantrekkelijk uiterlijk van het oppervlak bij een gelijktijdig hoog rendement. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen, zelfs voor niet-professionelen. Voor het beste schilderresultaat moet u altijd geschikte kwasten en rollers gebruiken die bedoeld zijn voor schilderwerk. In de regel droogt de primer of grondverf snel, zodat op één dag meerdere lagen kunnen worden aangebracht.

Bestel primer voor uw boot nu gemakkelijk online!

Koop de nieuwe primer of grondverf voor uw jacht nu gemakkelijk en veilig in onze online winkel en kies uit tal van veilige betaalmethoden. Natuurlijk hebben we ook bootverf en bootvernis. Waarom bestel je ze niet tegelijk?

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends