Comfort

Is bij u aan boord het nodige geregeld voor uw comfort? Compass24 heeft de ideale aanvulling op de vaak schaars uitgeruste jachten. Wij bieden u: handige en zeer geschikte kapokkussens aan welke tegen vocht kunnen en een goed zitcomfort bieden in de cockpit. Extra railing kussens voorkomen rugklachten voor de stuurman. Matrassen en slaapsystemen voor gebruik op jachten, bijzonder goed geventileerd, warm en een breed scala aan slaapzakken en beddengoed.

Alles bij Compass24! Zodat u niet in de zomer wordt blootgesteld op volle zee de brandende zon, Compass biedt een ruim assortiment aan van zonnezeilen voor uw boot. Meubilair aan boord moeten voldoen aan specifieke eisen. Zij mogen met name niet omvangrijk zijn. Bekijk onze aanbod en u mooie teak meubelen vinden die op een terras of balkon van een watersporter horen. Boordfietsen - klein, robuust en leuk als je het havengebied wilt verkennen op uw eigen fiets of om inkopen te doen bij de lokale supermarkt. Compass biedt visueel aantrekkelijke en gemakkelijkinklapbare boordfietsen.

Voor uw reis vindt u ook een breed scala aan praktische boordtassen , roltassen en ook alles voor uw zwemplezier zoals voor waterskiën , seascooter , GoPro camera's en nog veel meer. Voor het juiste klimaat aan boord zorgen airconditioner, verwarming ventilator, inbouw koelkasten en mobiele koelers . Ook aan de beste uitrusting van uw pantry keuken is gedacht. Van boordkokers tot maritiem servies kunt u bij Compass24 eenvoudig alles vinden.