Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Klassieke plafondlamp Klassieke plafondlamp
De klassieker onder de plafondlampen. Voor montage binnen, geeft de lamp een warm, mooi licht. De opbouwhoogte is ca. 5 cm. De plafondlamp wordt incl. lamp en zijschakelaar geleverd. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen in messing en...
vanaf € 19,99
LED kooiverlichting LED kooiverlichting
LED-kooiverlichting met messingcoating, uit kunststof met 9 LED's. Spanning 8 - 28 V, schermbreedte 7,72 cm, opbouwhoogte 0,66 cm, inbouw-Ø 4,87 cm. Met aan/uit-schakelaar.
€ 26,99
Plafondlamp, kunststof Plafondlamp, kunststof
Deklicht van kunststof in klassieke stijl met een transparant glas. Door de lichtschijf te draaien gaat de lamp aan of uit.
vanaf € 23,99
LED-lamp met magneethouder LED-lamp met magneethouder
Speciaal voor stof. Met de innovatieve magneethouder kan de lamp binnen enkele seconden éénvoudig aan elke stoffe gepositioneerd en geïnstalleerd worden. Dankzij de twee extra ophangers is een montage als wand- of plafondlamp mogelijk....
€ 29,99
Cabin deklamp messing Cabin deklamp messing
Klassieke Cabin deklamp met wipschakelaar aan de zijkant. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in gepolijst messing of in edelstaal. Diameter van de kap: 165 mm, basis: 45 mm. Incl. lichtmedium G4 10W, 12V/24V. 2 Jaar garantie.
€ 149,99
Cabin deklamp edelstaal Cabin deklamp edelstaal
Klassieke Cabin deklamp met wipschakelaar aan de zijkant. Verkrijgbaar in twee uitvoeringen: in gepolijst messing of in edelstaal. Diameter van de kap: 165 mm, basis: 45 mm. Incl. lichtmedium G4 10W, 12V/24V. 2 Jaar garantie.
€ 149,99
AS Colombo LED plafstr. kunststof AS Colombo LED plafstr. kunststof
Plafondstralers van kunststof met witte en rode LEDs. Extreem weinig stroomverbruik! Met schakelaars voor aparte schakeling van rode (1 W) en witte (2 W) LEDs voor 12 V. Afmetingen: 140 mm (buiten), hoogte: 28 mm.
€ 54,99
AS Colombo LED plafstr. Edelstaal AS Colombo LED plafstr. Edelstaal
Plafondstralers van kunststof met witte en rode LEDs. Extreem weinig stroomverbruik! Met schakelaar voor aparte schakeling uit rode (1W) en witte (2W) LEDs voor 12V. Afmetingen: 140 mm (buiten), hoogte: 28 mm.
€ 69,99
AS Paris LED plafondstraler AS Paris LED plafondstraler
12 V plafondstraler met een diffusor van edelstaal en glas in stijlvol design. Behuizing van kunststof, stofdicht en beschermd tegen sproeiwater conform IP65, ook voor halogeen geschikt. Ø: 97 mm.
€ 44,99
Laatst bekeken artikelen