Handgreep

Top-Seller
Pennenreling
Van € 89,99
Leuning
Van € 24,99
Leuning
Van € 24,99
Pennenreling
Van € 89,99

Aangezien het op open zee en op binnenmeren snel nat en glad kan worden op uw boot of jacht, zijn leuningen en handgrepen belangrijk. Vooral bij harde wind en met de daarbij behorende helling, zorgt een leuning van roestvrij staal of hout voor meer zekerheid.

Een instaphulp zoals de hoogwaardige en elegante teakhouten leuning vindt u onder de rubriek 'Zwemtrappen'. Een stevige greep is vooral belangrijk wanneer men via een zwemtrap naar binnen gaat, omdat de meeste mensen het moeilijk vinden zich zwemmend uit het water terug in de boot te manoeuvreren.

Veiligheid vereist ook een handvat naast elke trede aan boord, zoals onze houten leuning.

De houten leuning en de leuning van teakhout zijn verdekt geschroefd, wat er op een jacht of boot altijd iets eleganter uitziet. Daartoe wordt een leuning van roestvrij staal meestal vervaardigd met twee bevestigingsplaten, die het vastschroeven vergemakkelijken. Zorg ervoor dat u in smalle doorgangen een leuning monteert die wat dichter bij de muur staat. Dit zal u helpen stoten en andere kleine ongelukken te voorkomen. Dit gebeurt snel wanneer u bijvoorbeeld omvangrijke uitrusting aan dek wilt brengen of benedendeks wilt opbergen.

Bent u op zoek naar een ladder als accessoire voor uw jacht of boot? Dan hebt u de keuze tussen vaste ladders zoals onze ladder met leuning of verschillende telescopische ladders, die er allemaal anders uitzien. Kijk uit naar de verschillende trapindelingen en kies de zwemtrap die het beste bij u en uw boot past.

Omdat niet iedere eigenaar van een jacht een zwemtrap permanent aan zijn reling wil bevestigen, presenteren wij ook met veel plezier onze zwemtrappen van geanodiseerde aluminium buis. Deze worden gewoon over de reling gehangen en zijn voorzien van antislipsporten. Het voordeel van de ophanging is dat u altijd een uitgangs- of ingangshulp over de reling hebt.

Wij hebben ook de juiste houten trede voor uw plankenladder in ons assortiment. Bijvoorbeeld de zogenaamde 'teak board'. U monteert het snel en eenvoudig met twee schroeven van boven op de ladder van de plank.

De tweedelige houten trede voor zwemtrappen daarentegen wordt eerst van voren en van achteren rond de buizen in de lengterichting van de ladder geplaatst om beide delen samen te brengen. Het is dan snel vanaf de voorkant in elkaar geschroefd en klaar voor gebruik. Deze geribbelde opstap laat het water snel weglopen, zodat u altijd stevig staat bij het in- en uitstappen.

We kunnen hier alleen suggesties geven, omdat elke boot anders is. Als u vragen heeft, helpen wij u graag!

Onlangs bekeken producten