Welcome on board!

...bij Europa's grootste postorderbedrijf voor motorboot- en zeilsport

Compass

Sinds de oprichting in 1979 is Compass een onafhankelijk familiebedrijf  welke bijna 35 jaar als eigenaar geleid wordt door de tweede generatie  Michael Dehler en zijn vrouw. Vandaag de dag  biedt Compass als Europa's grootste postorderbedrijf op watersport gebied een sensationeel aanbod aan van meer dan 30.000 verschillende artikelen wat zeer uniek is in de internationale watersportbranche. De hoofdcatalogus bevat meer dan 450 pagina’s en de Online-Shop behoort tot  één van de meest geavanceerde portals met een Award voor de hoogste klanttevredenheid.  Uiterst consequent werkt Compass met  het 'Beste Prijsbeleid', de klant kan rekenen op merkkwaliteit  tegen een uitstekende prijs/prestatie verhouding.

De basis en een essentieel onderdeel van het Compass-succes: een gepassioneerde zeiler met 'hart en ziel' is de directeur Michael Dehler, die regelmatig zijn vrije-tijd met familie actief doorbrengt op zeil- en motorboten. Verder is Michael Dehler internationaal succesvol als regattazeiler. Door deze eigen ervaring en expertise kunnen producten beoordeeld, ontdekt en nieuwe producten uitvoerig getest worden. Als een ervaren schipper weet Michael Dehler als geen ander waarover gesproken wordt als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en praktijkwerking van de uitrusting. Zoals hij en zijn vrouw Antje zijn vele Compass werknemers actieve watersporters.  Persoonlijke passie en technische know-how van elk detail karakteriseren het bedrijf  Compass.

Wereldwijd zijn Compass specialisten  voortdurend onderweg om steeds nieuwe en innovatieve producten te vinden die door bulkafname en  direct import tegen concurrerende gunstige prijzen aangeboden kunnen worden. Maar ook bewezen producten worden in overleg met klanten en professionele racers voortdurend herzien en verbeterd. Regelmatig worden Compass producten uitgeropen als testwinnaar zoals de Binomaster verrekijker en de Compas zeillaars. Vooral met de ontwikkeling van haar eigen en exclusieve producten toont Compass zijn jarenlange opgebouwde competentie.

Optimale service hebben Michael Dehler, zijn vrouw en alle Compass medewerkers hoog in het vaandel staan. Van persoonlijk advies van speciale orders en op maat gemaakte artikelen tot een perfecte bestel- en leverservice , de tevredenheid van de klant staat altijd op de eerste plaats. Wie speciale bestellingen, wensen of vragen heeft zal in Compass altijd een competente en behulpzame partner vinden. In één van de meest moderne warehousing en logistiek centrum in het Westfaalse Ascheberg worden dagelijks 4000 pakketten verzonden welke met een korte bezorgtijd europawijd onze klanten bereiken. Continue wordt gewerkt aan uitbreiding van diensten door te investeren in technologie en het opleiden van de medewerkers.

De grote en uitgebreide maritieme winkels bij het hoofdkantoor in Ascheberg en sinds enkele jaren in Hamburg zijn de meest populaire watersport centra in het westen en noorden van Duitsland geworden. Hier kan alles grondig gepast en uitgeprobeerd worden en tevens kunt u  persoonlijk advies krijgen.

Sport en ook maatschappelijke betrokkenheid zijn een lange en belangrijke traditie in de familie Dehler en Compass. Het  'El Pocko project' heeft in de internationale racerij veel aandacht gekregen. Met Compass als hoofdsponsor is een voormalige Cupper volledig gerestaureerd en met succes over de finish gebracht bij ORC WK's en EK. Kinderen en jongeren in nood worden reeds vele jaren door Compass gesteund middels een sociaal-educatief project van het zeilen sunshine4kids eV. 

Er zijn dus zo veel goede redenen te noemen waardoor Compass Europa's grootste postorderbedrijf voor motorboot- en zeilsport is geworden . Kwaliteit, service en betaalbare prijzen en daarbij de passie en motivatie van een familiebedrijf – dat is waar onze klanten al meer dan 35 jaar vertrouwen op vertrouwen.

Uw
Michael Dehler
en het team van Compass-Yachtzubehör

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends