Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Oliepompen - alles voor het verversen van olie op de bootmotor of buitenboordmotor

verder lezen »

Oliepompen - alles voor het verversen van olie op de bootmotor of buitenboordmotor

meer bekijken »
Venster sluiten

Oliepompen - alles voor het verversen van olie op de bootmotor of buitenboordmotor

Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Pompen zonder stroom Pompen zonder stroom
Snel en veilig pompen - zonder stroom. De gepatenteerde zuigkop maakt kinderlijk eenvoudig afzuigen zonder handmatig aanzuigen mogelijk. Incl. 2 m lange olie- en benzinebestendige PVC-slang. Ø 13 mm.
€ 15,99
Pompbal met ventiel Pompbal met ventiel
Aansluiting met 2 m slang.
€ 19,99
Pompbal groot Pompbal groot
Voor aansluiting op bezine- of dieselleidingen, 13 cm lang.
€ 9,99
Benzineslang met pompbal Benzineslang met pompbal
Pompbal met slang. Deze heeft open einden zonder stekker voor individuele aansluiting.
€ 21,99
Pompbal met ventiel Pompbal met ventiel
Aansluiting
€ 14,99
Oliepomp Oliepomp
De oude olie wordt met de kunststofslang afgezogen en opgevangen in een jerrycan. Van messing met beschermingslak (zonder jerrycan). Lengte: 22 cm.
€ 24,99
Olie-ververs pomp 12V Olie-ververs pomp 12V
Olie, diesel, antivries, water en visceuze vloeistoffen - geen probleem met de zelfaanzuigende elektrische tandwielpomp. Geleverd met olie verversen kit. 180 cm kabel met accuklemmen, met de veiligheid en de 2 tubes van 6 en 8 mm. De...
€ 109,99
Transmissie oliepomp Transmissie oliepomp
Ververs Boot transmissie-olie snel, éénvoudig en vooral schoon. Voor gebruik met alle druk buizen 237 ml en 295 ml en 946 ml plastic bussen metalen aansluiting geschikt voor de overdracht van MerCruiser®, OMC®, Evinrude®, Johnson®,...
€ 21,99
Transmissie olieslang Transmissie olieslang
Snel, makkelijk en schone vervanging van tandwieloliën op boten
€ 23,99

Benzine en versnellingsbakolie bijvullen, zodat de bootmotor of buitenboordmotor mooi en soepel loopt, is gemakkelijk. Zodra het er echter op aankomt de olie eenmaal per jaar te verversen - zoals bij alle motoren - wordt het meestal moeilijk voor onervaren schippers. Wat goed dat er niet alleen verse versnellingsbakolie te koop is voor het verversen van de olie, maar ook diverse pompen die u helpen de olietank vooraf te legen. Er zijn verschillende procedures voor het legen, elk met verschillende accessoires.

De Liquifix schudpomp - olie-extractie zonder elektriciteit

De gemakkelijkste manier om versnellingsbakolie of benzine over te hevelen om de desbetreffende tank te legen is waarschijnlijk onze schudpomp van Liquifix. Of het nu voor een buitenboordmotor is of voor een bootmotor benedendeks - deze olieaanzuigpomp werkt zonder elektriciteit en zonder handmatige aanzuiging. De truc zit hem in de gepatenteerde zuigkop, die werkt als een terugslagklep. Door eenvoudig te schudden wordt de vloeistof (benzine of transmissieolie) gelijkmatig door de zuigkop gezogen en loopt achter het ventiel door de PVC-slang in de gewenste container.

De Starbrite versnellingsbakoliepomp - van de versnellingsbak rechtstreeks in de opvangbak

U sluit de slang met de metalen aansluiting aan op uw versnellingsbak (neem de instructies van de fabrikant in acht en koop zo nodig een verloopstuk) en u schroeft de plastic aansluiting - afhankelijk van de vloeistof - op uw olie- of benzinekanon. Een extra olieverversingspomp zou hier niet nodig moeten zijn.

De olie extractie pomp

In ons assortiment vindt u ook de Compass oliepomp met een kunststof slang. Een zeer schone oplossing, omdat je meestal niet in contact komt met de olie of benzine. U bedient gewoon de pomp zodat de olie uit de tank rechtstreeks in de bus wordt gezogen.

Benzineslang met pompbal

De benzineslang met pompbal is vooral aan te bevelen voor het afzuigen van benzine, zoals u regelmatig doet voor de winterstalling van uw boot, bijvoorbeeld. De uiteinden van de slang worden hier open gehouden, zodat u de aansluitpunten naar eigen behoefte kunt toevoegen.

Olieverversingspomp met 12 V

Deze pomp is universeel inzetbaar. U kunt er benzine, versnellingsbakolie, water, antivries en andere vloeistoffen mee opzuigen - en dat alles elektrisch. Het principe is gebaseerd op een zelfaanzuigende tandwielpomp die werkt op elektriciteit (12 V, 6 A). Deze olieverversingspomp wordt geleverd met een kit voor het verversen van de olie. De kit bevat een kabel van 1,80 m met accuklemmen, inclusief een platte zekering, alsmede 2 slangen met een diameter van 6 mm en 8 mm. Je hebt geen filter nodig!

Wij kunnen u slechts een klein overzicht geven van de mogelijkheden voor het verversen van de olie of benzine in uw bootmotor of buitenboordmotor, omdat elke motor anders is. Geef ons een seintje, wij zullen u graag adviseren.

Laatst bekeken artikelen