Waterski

Top-Seller
Jobe Waterski
Van € 189,99
Jobe waterski
Van € 229,99
Jobe Slash Kneeboard
Van € 169,99
Jobe Wakeboard
Van € 259,99
Jobe Stimmel
Van € 279,99
Jobe Stimmel
€ 289,99
Jobe Stimmel
€ 289,99
Jobe Waterski
Van € 189,99
Jobe Stimmel
Van € 279,99
Jobe waterski
Van € 229,99
Jobe Wakeboard
Van € 259,99
Jobe Slash Kneeboard
Van € 169,99

Outdoor activiteiten zorgen voor afwisseling op vakantie en in de vrije tijd. Zowel aan zee als aan het meer of de rivier direct voor de deur, zijn er steeds meer sportmogelijkheden voor degenen die willen bijkomen van hun werkdag door waterskiën, wakeboarden en andere watersportactiviteiten. Of het nu bij de waterski faciliteit is of tijdens een snelle tocht met de motorboot - hier zijn fantastische mogelijkheden voor grote en kleine waterskiërs. Waterskiën is niet alleen een nat genot voor volwassenen. Ook jonge watersporters kunnen zich door een boot over het water laten trekken. Bij Compass24 zijn er verschillende skimodellen voor kinderen te koop - zowel voor beginners als gevorderden.

 

Bij waterskiën wordt de skiër meestal over het water getrokken door een motorboot die op twee planken staat. Voor specialisten is er echter ook de mono-uitvoering, waarbij de voeten achter elkaar op een enkele, iets bredere ski worden bevestigd. De voeten zijn in een binding van rubber en neopreen op de ski, en de atleet wordt achter de motorboot getrokken door een riem met een handvat. Een waterskitocht kan beginnen vanaf de steiger of vanaf een diepe waterstart. Terwijl het bij beginners in de eerste plaats gaat om het houden van ski's, zullen meer ervaren watersportliefhebbers genieten van strakke bochten en spectaculaire sprongen. De wakeboarders kunnen meestal over het water worden getrokken door de lift van een wakeboardfaciliteit. Net als bij een snowboard of skateboard staan de renners met één voet achter elkaar op één breed bord en steken ze het water over. Ook sprongen over hellingen zijn met ervaren ruiters te zien. In Duitsland zijn er nu veel banen waar ook wedstrijden en evenementen voor waterskiërs en wakeboarders worden georganiseerd.

neopreenpakken zijn belangrijk accessoires voor watersporten en zorgen voor de juiste temperatuurbalans, vooral wanneer het zomerseizoen in de thuisregio's niet bijzonder lang duurt. De juiste binding voor ski's en boards, die is aangepast aan de juiste schoenmaat en aan de capaciteiten en eisen van de skiër, is ook een must voor veilig skiplezier. Voor de jongere waterskiërs heeft de Compass24 online shop een complete waterskiset met vest, ski's, leiband, signaalvlag en sporttas voor een redelijke prijs in het assortiment. Wij bieden u een breed pallet aan waterhavenartikelen met gunstige verzending naar u.

Onlangs bekeken producten