Zeekaarten klassiek

Top-Seller

Nauwkeurig Seekarten zijn onmisbaar en verplicht voor een veilige navigatie voor zowel diepzeecruises als op grotere binnenwateren. Alleen goede nautische kaarten tonen exacte kustroutes, kustroutes, gebieden, boeien, zeeborden en andere belangrijke navigatiehulpmiddelen. De diepte-informatie in de buurt van de kust moet zo uitgebreid mogelijk zijn. Digitale of elektronische nautische kaarten en klassieke nautische kaarten moeten up-to-date zijn, de schipper is verantwoordelijk voor regelmatige correcties en updates van nautische kaarten.

Sportbootkaarten zijn precies afgestemd op de eisen van de sportbootindustrie, waarvoor speciale correctiesystemen beschikbaar zijn. De Seekartenkoffer, bijvoorbeeld, biedt een compleet nautisch programma voor de Oostzee. Speciale sets van kaarten met uittreksels uit officiële Duitse nautische kaarten worden niet gecorrigeerd, maar worden elke 1-2 jaar opnieuw uitgegeven. De aanbieder van het betreffende elektronische kaartensysteem is verantwoordelijk voor het bijwerken van electronicseekarten. Navionica nautische kaarten, Garmin nautische kaarten en Magellan nautische kaarten zijn de meest voorkomende kaartensystemen voor kaartplotters met uitgebreide nautische kaartensoftware. Die BlueChart-Kartografie biedt bijvoorbeeld een weergave in 3D perspectief.

Voor de meeste zeegebieden zijn er nautische kaarten in verschillende schalen , van overzeilen of overzichtskaarten over gebiedskaarten tot havenkaarten. Gedetailleerde kaarten geven aanvullende informatie. Speciaal voor de Nederlandse Noordzeekust en de Duitse Noordzeekust zijn duidelijke sportbootkaarten beschikbaar. Inlandkaarten, bijvoorbeeld voor het binnenland van Noord-Duitsland, zijn verkrijgbaar in verschillende volumes. Als kaarten voor de binnenwateren van Nederland zijn gekleurde vouwkaarten met sluisinformatie en vaarwegnamen bij uitstek geschikt. Voor Mediterraan met Balearen, Adriatische Zee en Kroatië naar de Oostzee van de Deense en Zweedse kusten naar Polen, zijn zeekaarten en kaarten beschikbaar op CD-ROM. Van losse kaarten tot planningskaarten, navigatiesoftware en leersoftware, de Compass Online Shop presenteert een compleet assortiment nautische literatuur voor de binnenvaart en de zee.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends