Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
1 van 2
Er werden geen zoekresultaten gevonden
seaEQ Crew-Seat CS seaEQ Crew-Seat CS
Een comfortabel, extreem dun en flexibel zitvlak. De sandwich-inlays in de vlakken bieden een hoog zitcomfort en een perfecte warmte-isolatie. De anti-slip onderzijde biedt een betere grip op gladde oppervlakken. Afmetingen (gevouwen):...
€ 79,95
Zitkussen met armleuningen Zitkussen met armleuningen
Zeer comfortabele stoel met 6 verstel mogelijkheden en armleuning met geintegreerde drankenhouder. De onderzijde is voorzien van een water- en non-slip coating. 7 cm dik is gemaakt van een duurzaam 300D polyester. Door vastgemaakte...
€ 69,95
BACK-SUPPORTER rugleuning BACK-SUPPORTER rugleuning
BACK-SUPPORTER rugleuning voor relingdraad
€ 24,95
Drijvend kussen enkel, blauw Drijvend kussen enkel, blauw
Twee aparte kussens kunnen door de praktische klittenbandsluiting met elkaar verbonden worden. Afmetingen: 40 x 40 x 6,5 cm.
€ 29,95
Drijvend kussen dubbel Drijvend kussen dubbel
Afmeting zitting en rugdeel: 83 x 40 x 6,5 cm.
vanaf € 44,95
Rugleuning, schuimstof Rugleuning, schuimstof
van vast schuimstof - de relingdraad wordt door een gat in het midden getrokken. Afmetingen: 47 x 14 x 3 cm. Gewicht: 1 kg.
€ 16,95
Rugleuning voor reling Rugleuning voor reling
Wordt op de relingdraad gestoken en vastgezet. Lengte: 55 cm.
€ 59,95
Relingkussen Relingkussen
Ontspanning voor uw rug. Supercomfortabel relingkussen van topklasse. Eenvoudig aan te brengen, ergonomisch gevormd en waterafstotend. Het binnendeel kan verwijderd worden, om het overtrek te wassen. Afmetingen: 40 x 10 x 40 cm.
€ 74,95
Drijvend kussen Drijvend kussen
Dit kussen met 85N drijfvermogen kan ook als drijfmiddel gebruikt worden. Gemaakt van zacht schuimstof, overtrokken met waterbestendig doek met maritieme opdruk. Afmetingen: 37 x 37 x 5 cm.
€ 29,95
Kapokrol Kapokrol
Voor nog meer comfort aan boord zorgt deze optisch mooie kapokrol. 47 cm lang, een Ø van 20 cm en met een vulling van 100% kapok is hij uitstekend geschikt voor gebruik aan boord. Uw hoofd of benen liggen zacht en comfortabel op de...
€ 18,95
Zitkussen met vlaggen Zitkussen met vlaggen
Comfortabel kussen van zacht schuimmateriaal met maritiem vlaggenpatroon. Een echte blikvanger en een fantastisch cadeau. Het kussen heeft aan beide zijden een draaggreep en een drijfvermogen van 85 N. Afmetingen: 37 x 37 x 5 cm.
€ 39,95
Relingkussen Relingkussen
Met 100% kapok gevuld relingkussen. Voor bevestiging makkelijk aan de reling of aan het hek vast te binden. Comfortabel zitten isdankzij het niet verschuivende kussen gegarandeerd. De overtrek is van blauw katoen.
€ 18,95
1 van 2
Laatst bekeken artikelen