Messen

Top-Seller
Zeilers zakmes
€ 19,99
Zeilerszakmes
€ 49,99
Wichard mes Offshore
Van € 47,99
Opinel-Mes
€ 43,99
Zeilers zakmes
€ 19,99
Wichard mes Offshore
Van € 47,99
Zeilerszakmes
€ 49,99
Opinel-Mes
€ 43,99

Zeelmessen bieden watersporters verschillende gebruiksmogelijkheden. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om touwen door te snijden. Maar je kunt ze ook gebruiken voor reparaties of om te koken. Als je snel een touw moet doorsnijden, zijn de messen ook erg handig. Om veiligheidsredenen zijn ze dus onmisbaar. Wij bieden hoogwaardige zeilmessen voor uw persoonlijke uitrusting.

U vindt dit soort zeilmessen bij Compass

- Zakmessen: Deze modellen hebben grote lemmeten. U vindt ook een afsluitbare marlijnspies en een taps toelopende handgreep.

- Eenhandig mes: Het lemmet is gemaakt van kwaliteitsstaal en kan een gedeeltelijke vertanding hebben.

- Noodmes: Met een geschikt model kun je snel vallen, touw of een reddingslijn doorsnijden. Hiermee kun je ontsnappen aan potentieel levensbedreigende situaties.

- Multifunctioneel instrument: Er zijn talrijke instrumenten geïntegreerd, die u waardevolle diensten aan boord bieden. Voorbeelden zijn een mes, een tang, een flesopener en een schaar. Het multifunctionele hulpmiddel is een onmisbaar hulpmiddel voor zowel beginners als gevorderden in de watersport.

Kies een zeilmes van een topmerk

Zeilmessen zijn te belangrijk om aan kwaliteit in te boeten. Daarom bieden wij u modellen van topmerken met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Heeft u vragen over individuele modellen? Onze vriendelijke en watersport enthousiaste klantenservice helpt u graag verder. Neem nu gewoon contact met ons op.

Onlangs bekeken producten