Andere zwempret

Ervaar de onbekende onderwaterwereld, observeer vissen en zweef over de zeebodem, snorkelen en duiken zijn fascinerende ontdekkingsreizen. Een goede snorkeluitrusting is niet alleen een must voor het vakantieplezier in het water, het is ook nuttig als veiligheidsuitrusting aan boord. Elke booteigenaar of charterschipper die de onderwaterschip naar beneden wil duiken en het onderwaterschip wil controleren, of die een lijn in de schroef moet vrijmaken, zal zeker een degelijke duikbril nodig hebben.

 

Goedkope duikbril en snorkelmaskers zijn gemaakt van hoge kwaliteit silicone. Dit materiaal is even stabiel als zacht en huidvriendelijk. Dit betekent dat er geen gevoel van druk op het gezicht en het voorhoofd is, de bril zit comfortabel, past zich aan elke contour aan en sluit strak. Ook zachte eye pads met zwembril garanderen een drukvrij draagcomfort en optimale aanpassing. Een groot gezichtsveld zonder storend kader maakt grotere kijkhoeken zonder constante hoofdbewegingen mogelijk, en bij maskers met één lens wordt ook de storende scheidingswand weggelaten, wat vooral bij onderwaterfotografie een voordeel is.

Slipvrije pasvorm en pasvorm zijn ook afhankelijk van de maskerriem, die niet te smal mag zijn. Optimaal zijn brede brillenbanden, die snel, eenvoudig en veilig kunnen worden versteld. Functionele snorkels en vinnen maken de duik perfect. Het beste draagcomfort wordt geboden door snorkels met een voorgevormde plooibuis van silicone en een schuin mondstuk van antiallergisch silicone. Een spatbescherming aan de bovenzijde van de snorkelbuis voorkomt dat er water binnendringt tijdens golven, een uitlaatklep of een uitlaatmembraan vergemakkelijkt het uitblazen tijdens het duiken. Er is een breed scala aan vinnen en zwemvliezen beschikbaar, van professionele duikmodellen tot ontspannen snorkelvinnen.

Vinnen met gesloten voetgedeelte maken laarzen overbodig, voor vinnen met hielriem moet een stabiele, gewatteerde en gemakkelijk te gebruiken snelsluiting worden gebruikt. Vinnen voor een veeleisende duikuitrusting worden gekenmerkt door een optimale verhouding tussen inspanning en voortstuwing, daarnaast is een laag gewicht, een zacht vinblad met stabiliserende elementen en een gestroomlijnde vorm van het blad vereist. Zwemhandschoenen zoals de nieuwe Paddles verhogen de voortstuwing en wendbaarheid onder water. Alleen duikuitrusting van eerste klas kwaliteit - van manometer tot ademluchtregelaar - garandeert veiligheid onder water. De Compass online shop biedt snorkeluitrusting en uitgebreide accessoires voor duikers op compass24.nl.

.

Onlangs bekeken producten