Reddingsboeien

Op het water heeft de hoogste prioriteit, en ook voor de pleziervaart gelden de voorschriften voor de uitrusting van boten en bemanningen. Ook de verzekeraars gaan uit van een uitrusting die overeenkomt met het district en de scheepsgrootte, belangrijk in geval van noodgevallen en schade. Compass biedt daarom een uitgebreid assortiment van veiligheidsuitrusting voor elke eis. Duurzame Kwaliteit, betrouwbare Functie en eenvoudige Bediening hebben absolute prioriteit in de selectie, Compass tolereert geen compromissen in veiligheid. En toch biedt Compass u klassieke en innovatieve reddingsmiddelen tegen extreem lage prijzen, want als Europa's grootste watersportspecialist hebben wij de beste inkoopvoorwaarden van onze merkleveranciers. Ringen, Bergemittel en Markeringsboeien Beslissen over snelle hulp en eventueel leven als een persoon overboord valt.

Het uitwerpen van reddingsringen is de eerste stap in het overboord gooien van mensen. De traditionele rode en witte ringen zijn zeer licht en stabiel met hoge lift. Ze kunnen ver weg worden gegooid, de positie duidelijk markeren en veilig boven water houden. Ze zijn ook gemakkelijk te labelen met de naam van het schip. Op kleinere boten zijn ze wat omvangrijk. Dan is de Horseshoe Lifering van Plastimo aan de reling een alternatief. Het is verkrijgbaar in wit en signaalgeel. Als u 's nachts of in de schemering op het water bent, moet u onmiddellijk kiezen voor de hoefijzerset reddingsset . Met sterk Automatisch reddingslicht is de veiligheid ook in het donker gewaarborgd. De stabiele roestvrijstalen houder wordt meegeleverd. Compass biedt een hoogwaardige houder voor universele montage voor alle gangbare reddingsboeien. Nieuw bij Compass en ruimtebesparend aan dek: de opblaasbare hoefijzeren reddingsring. Het wordt alleen geactiveerd wanneer de werplijn wordt aangespannen, het drijvende anker voorkomt een snelle drift. Dit maakt het nog makkelijker bereikbaar. Compass heeft ook praktische uitrusting voor een snelle recuperatie uit het water. De Rescue-Buoy van Plastimo is een compleet systeem met reddingsring, Solas-fixed light en verbindingslijn. Hierdoor kan de persoon in het water direct naar het schip getrokken en opgehaald worden. De Compass Harness is een essentieel hulpmiddel bij het omhoog trekken aan boord. Als de lijn opraakt, wordt het slachtoffer snel omcirkeld en naar het schip getrokken. De pick-up belt is stabiel genoeg om door middel van een val op te lieren. Een bergsysteem voor superprice dat snel en eenvoudig te gebruiken is.

Een zinvolle en betrouwbare veiligheidsuitrusting van de boot kan levens redden. Niet alleen op volle zee, maar ook op de kustwateren en binnenwateren moeten zeiljachten en motorboten zodanig worden uitgerust dat een man in geval van nood direct overboord kan worden geholpen. Hoe sneller markering en herstel op gang komt, hoe groter de overlevingskansen. Life-ringen behoren tot de belangrijkste maritieme nooduitrusting. Een gordel moet bij de hand zijn en klaar voor gebruik aan dek, meestal in een achtersteven of railbevestiging voor zeiljachten. Voor motorjachten is de positie afhankelijk van het ontwerp en de constructie van de boot. Voor elke boot moet ervoor worden gezorgd dat de schipper of het bemanningslid de reddingsgordel binnen handbereik heeft. Als een persoon overboord valt, wordt de reddingsgordel onmiddellijk achterop gegooid. De ring blijft via een werplijn met de boot verbonden. De overboord gevallen persoon kan zich met behulp van de lijn aan de reddingsgordel trekken. De life belt met werplijn houdt niet alleen het slachtoffer boven water, maar markeert ook de positie en brengt een lijnverbinding tot stand. Optimaal is een extra uitrusting met driftanker, die een snelle verplaatsing van de ring door wind, golf of stroom vermindert. Tijdens nachtelijke cruises moet de reddingsboei uitgerust zijn met reddingslicht. Deze sea emergency lights zijn optimaal uitgerust met een sterke automatische reddingsverlichting. Dit is de enige manier om de positie van de persoon overboord te lokaliseren, zelfs in het donker. Reddingsringen worden aangeboden in verschillende uitvoeringen, van de klassieke ronde ring in traditioneel rood-wit tot de automatisch opblaasbare hoefijzer reddingsring in ABS container. Stevige levensreddende kragen worden ook op het dek als veiligheidsuitrusting aangedreven. Ze houden de persoon in het water in een stabiele rugligging en beschermen tegen het verdrinkingsgevaar. Een belangrijk kenmerk van alle reddingsboeien is een stevige roestvrijstalen houder waarin de reddingsboei stevig en veilig hangt zonder uit te vallen in een deining. De schipper is verantwoordelijk voor het gebruik van voldoende reddingsboeien aan boord, afhankelijk van de grootte van de bemanning. Goedgekeurd Savety rings kopen best van watersportspecialisten zoals Compass24.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends