Touwwerk

Liros Porto
Van € 1,99
Van € 1,99
LIROS polyamidelijn
Van € 0,99
LIROS Dynamic plus
Van € 2,99
LIROS Allround
Van € 1,99
Elastische lijn
Van € 1,99
LIROS D-Pro
Van € 1,99
LIROS Herkules
Van € 1,99
Liros polyestertouw
Van € 1,99
Polyamide 8
Van € 0,50
Neptun 500
Van € 1,99
LIROS Seastar Color
Van € 1,99
Albatros
Van € 1,00
Sirius 500
Van € 1,90
Landvasten
Van € 1,99
LIROS Regatta 2000
Van € 3,99
Hercules Color
Van € 2,99
Orion 500 Dinghy
Van € 1,00
Rio
Van € 1,99
LIROS Top Cruising
Van € 1,99

Touw is een van de belangrijkste accessoires bij het varen op rivieren, meren en oceanen. Landvasten en bootlijnen zijn ook zeer belangrijk voor het aanmeren van uw jacht. Wij leveren u zeilen, vallen en de nodige accessoires in een hoge kwaliteit die te allen tijde bestand zijn tegen wind, weer, water en temperatuurschommelingen.

Boottouwen van hoge kwaliteit voor hoge eisen op meren en rivieren

Vallen en schoten voor het zetten van de zeilen en het sturen zijn altijd blootgesteld aan hoge belastingen. Tegelijkertijd moeten de touwen bij elke handeling optimaal in de handen passen en mogen ze niet wegglijden. Bij Compass24 krijgt u boottouwen van topkwaliteit, gemaakt van de modernste materialen. De machinaal vervaardigde touwen worden u aangeboden met een gevlochten kern en een stabiele mantel, bijvoorbeeld van polyester. De bootlijnen zijn UV-bestendig en hebben een hoge breukbelasting. De meeste lijnen zijn zo ontworpen dat zij ook uitstekend geschikt zijn voor lieren met gladde trommels. De touwen worden u kant-en-klaar of als werfgoed aangeboden.

Geschikte accessoires verlengen de levensduur van de kabels

Om ervoor te zorgen dat landvasten, vallen en schoten een lange levensduur hebben en altijd gebruiksklaar zijn, is het belangrijk accessoires van hoge kwaliteit te gebruiken. Voor uw zeil- en zeiltochten in alle weersomstandigheden kunt u bij ons touwhouders, touwklemmen en touwhaken van de hoogste kwaliteit krijgen voor uw boottouwen. Praktische valzakken met ophangingen van weerbestendig materiaal zorgen voor orde aan boord. Met een hoogwaardige touwsnijder kunt u uw scheepstouwen precies op lengte knippen zoals u ze nodig hebt. Tegelijkertijd zijn de uiteinden gelast en rafelen de boottouwen niet. U kunt bij ons de knipper voor uw touwen krijgen met een oplaadbare batterij of ook met gasbediening.

Onlangs bekeken producten