Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Filter sluiten
  •  
  •  
von Tot:
  •  
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Accuklemmen universeel Accuklemmen universeel
Twee te schroeven accuklemmen uit lood. De schroefverbindingen zijn vervaardigd uit messing. Voor plus- en minpool. Afmetingen (BxLxH): 6 x 3,6 x 3,5 cm.
€ 13,99
CTEK Battery Monitoring System CTEK Battery Monitoring System
CTEK monitoring systeem met statusweergave direct op de smartphone. Battery Sense maakt het mogelijk om nuttige informatie weer te geven in een éénvoudig overzicht. Door een betere verzorging worden de prestaties van de batterij en de...
€ 64,99 € 59,99 u bespaart 8%
Accubox Accubox
Deze accubox maakt uw accu's onzichtbaar. Plaats er een grote of twee kleine accu's in en sluit de box af met een riem of gesp. Hij is gemaakt van sterk polypropyleen en voorzien van een regelbare scheiding.
vanaf € 12,99
Accu-snelverbinder Accu-snelverbinder
Met één handgreep zijn de batterijklemmen vastgezet c.q. losgemaakt. Geen kortsluitingsgevaar meer en ook geen corrosie.
€ 17,99
WBM BASIC accumonitor WBM BASIC accumonitor
Alles in één oogopslag. Geen verrassingen van ontladen accu's aan boord. De batterijmonitor toont zeer nauwkeurig de toestand van de batterij. Hieronder staan ​​de spanning, het stroomverbruik in ampère laadstroom van de batterij en de...
€ 179,99
Vervangsleutel Vervangsleutel
Vervangsleutel voor hoofd-accuschakelaar
€ 4,99
Accubox met weergave Accubox met weergave
Accubox voor veilig opbergen van een accu. De box is voorzien van een draaggreep en een weergave voor de laadstoestand. Een 12 V aansluiting is mogelijk.
€ 69,99
Laatst bekeken artikelen