Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Verzendkosten en levering

Verzendkosten

Wij brengen per bestelling slechts één keer € 8,99 verzendkosten in rekening. Voor de verzending van zeekaarten en posters evenals voor kalenders berekenen wij een toeslag van € 3,00 per artikelen. Voor Icon bulkgoederen bulkgoederen (aangegeven met) wordt een toeslag van € 24,00 per bulkgoedartikel in rekening gebracht. Voor volumineuze goederen Icon volumineuze goederen met afmetingen langer dan 1,20 m, < 31 kg gewicht rekenen wij een toeslag van € 17,00 per artikel. Bij buitenboordmotoren en accu's is er een toeslag van € 29,00 per bulkgoedartikel. Vanwege de langere verwerkingstijd kunnen de levertijden voor volumineuze goederen langer zijn dan voor standaardleveringen.

Vervangend artikel

Indien een bepaald artikel niet leverbaar is dan ontvangt u hier bericht. Tevens sturen wij u een in kwaliteit en prijs gelijkwaardig artikel (vervangend artikel). Als dit u niet bevalt kunt u het zonder kosten retourneren. Indien een besteld artikel of een vervangend artikel niet leverbaar is, zijn wij gerechtigd af te zien van levering. In dit geval wordt u onmiddellijk door ons geïnformeerd.

De zich in het assortiment bevindende artikelen worden uitsluitend in huishoudelijke hoevelheden aan de eindverbruiker verkocht.

Leveringsvoorwaarden

Indien u reeds een klantenrekening bij ons heeft leveren wij op rekening. Het factuurbedrag dient binnen 14 dagen zonder enige aftrek betaald te worden. De mogelijkheid tot contantkorting bestaat niet. Eventuele stortingskosten zijn voor uw rekening. Ter verzekering van het kredietrisico moeten wij ons overeenkomstig aan de momentele kredietwaardigheid voorbehouden en de door u gevraagde levering uitsluitend tegen rembours en/of voorafbetaling te laten geschieden. De wijze waarop de levering zal geschieden zullen wij u in bovengenoemd geval voortijdig aangeven. Bij niet tijdig betalen van rekeningen binnen 14 dagen brengen wij € 6,00 per maning in rekening. De goederen blijven tot volledige betaling eigendom van Compass Watersport B.V.

Speciale bestellingen

Graag voeren wij voor u speciale bestellingen uit. Wij vragen echter uw begrip dat wij voor deze service extra porto kosten moeten berekenen die afzonderlijk in rekening worden gebracht en zo ook de éénmalige handlings-toeslag van € 10,00.

Prijzen

De prijzen zijn inclusief BTW (21 %) tenzij hier wettelijke veranderingen in getroffen worden. Voor de gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Laatst bekeken artikelen