Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
  •  
  •  
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Allround kuipzakken Allround kuipzakken
Universeel inzetbaar voor lierhandels, schoten, vallen, verrekijker enz. Van robuust ripstop nylon. Verkrijgbaar in drie maten.
vanaf € 64,99
Waszak Waszak
Een must aan boord - de waszak bewaard in het zeil tas ontwerp, het kan worden afgesloten met een koord. Afmetingen: 56 x 89 cm.
€ 26,99
Kuipzakken Kuipzakken
Een spanbevestiging maakt de montage net zo makkelijk als het snelle verwijderen van de praktische en robuuste zakken van ripstop nylon.
vanaf € 39,99
Zeerelingtas Deluxe Zeerelingtas Deluxe
Opbergruimte direct bij de hand, voor vallen & proviand. Van waterafstotend, grijs ripstop-nylon, incl. regenbescherming. Afmetingen: 40 x 30 x 20 cm.
€ 79,99
Kuipzak groot Kuipzak groot
De praktische bewaarzak met 4 vakken en 2 opbergnetten voor meer orde in de kuip. Met nieuwe spanbevestiging voor veilig vastmaken. Afmetingen: 45 x 58 cm.
€ 49,99
Bergtas Bergtas
Steeds alles bij de hand en goed verpakt. Bergtas voor de vakantie of gebruik aan boord met 5 vakken; één daarvan aan de buitenkant. Afmetingen: 30 x 19 cm.
€ 16,99
Helly Hansen Washbag 5L Helly Hansen Washbag 5L
Wastas met veel ruimte (5 liter) voor alle badkamerbenodigdheden van Helly Hansen. Het 600D polyester materiaal is robuust, waterdicht en PVC-vrij. De grote U-vorm kan optimaal worden geopend om toegang te krijgen tot alle items in de...
€ 19,99
Laatst bekeken artikelen