Dek

De dekuitrusting voor boten moet werken en, zoals wij denken, moet het er ook mooi uitzien. Wat uw wensen ook zijn voor uw motorboot, bijboot of zeiljacht, in de Compass24 online shop vindt u een breed scala aan apparatuur voor elk doel. Voor schippers die op het water gaan om te ontspannen, maar ook voor professionals die dag na dag vertrouwen op hun dekuitrusting, of het nu gaat om de seconden dat ze hebben gestreden in een regatta of dat de stille esthetiek van de klassieke boot u gelukkig zal maken, ons team biedt uitrustingen, tuigage, ventilatie en zeilen voor bijna elke behoefte. Wij bieden wat watersportliefhebbers zoeken - van het eenvoudige blok tot de karabijnhaak en de bijpassende accessoires voor de tuigage. De online shop voor iedereen die weet wat een optimist is en waarom ze een beter oog hebben op de clicker/index. Als u op zoek bent naar iets wat u niet kunt vinden, neem dan contact met ons op. Wij ondersteunen en adviseren u.

Esthetiek en functionaliteit - dekuitrusting voor boten

Op het water moet technologie werken. Niet op elk moment en van tijd tot tijd, maar altijd. Daarom besluit ons team pas na rijp beraad een product aan te bieden. Tegelijkertijd is deze kwaliteitsnorm voor dekuitrusting de reden waarom recreatieve sporters en professionals bij Compass24 veel bekende namen op het water vinden. Of het nu gaat om schoenplaten, karabiners of zeilen, elke bemanning moet kunnen vertrouwen op de uitrusting aan dek. Dit geldt voor Furlex, Karver en Sea Sure rigs en furlers, maar ook voor Andersen, Harken en Lewmar lieren. 

Uitrusting voor boten: installatie, advies, aankoop, advies

Wij zijn er voor u. Wat u ook zoekt. Uitrusting voor de klassieke houten boot of de geschikte technologie voor het moderne jacht van hightech kunststof. Onze online shop biedt niet alleen een ruime keuze aan hoogwaardige producten en beproefde accessoires voor zeiljachten en sportboten. Het team staat ook aan uw zijde met hulp en advies. Het Compass24 team adviseert u graag voordat u tot aankoop overgaat als u technische vragen heeft. Dit bespaart u tijd en moeite. Vraag het ons. Hier vindt u onze contactpersonen. [www.compass24.nl/contact]