Accubewaking

Top-Seller
Voltmeter
€ 36,99
Nasa Clipper accumonitor
€ 189,99
Accumonitor compact
Van € 179,99
Voltmeter
€ 36,99
Nasa Clipper accumonitor
€ 189,99
Accumonitor compact
Van € 179,99

Houd het elektrische systeem van uw boot in de gaten! Met deze instrumenten kent u altijd de conditie van de batterij en het stroomverbruik en kunt u op tijd reageren voordat niets meer werkt. Hier vindt u spanningsmeters, ook wel voltmeters genoemd, van verschillende fabrikanten - analoog en digitaal. Op die manier heb je de ladingstoestand onder controle.

Niemand zit graag plotseling zonder stroom op zee. U kunt het stroomverbruik op de ampèremeter aflezen in analoge of digitale vorm. Als u het compact wilt, kunt u een batterijmonitor kopen, bijvoorbeeld van NASA. Het geeft u beide waarden.

U hebt nog meer overzicht en controle als u niet alleen de meetgegevens maar ook de belangrijkste schakelaars direct op een paneel bundelt, bijvoorbeeld positielichten, ankerlicht en binnenverlichting. Kies de optie die het beste past bij uw behoeften aan boord.

Als u niet meer echt tevreden bent over de prestaties van uw boordaccu, ook al is die nog helemaal niet oud, dan kunt u hem een 'celkuur' geven met Megapulse. Wij bieden hier de marine versie aan met een hogere activeringsspanning.

Onlangs bekeken producten