Zeillaarzen

Top-Seller
Compatex korte laars
Van € 139,99
-18%
Zhik »ZK Seaboot 900« Offshore zeillaarzen
-5%
Musto »Gore-Tex® Race« zeillaars
Van € 379,99 € 399,99
-5%
Marinepool performance-laars Aegir
Van € 189,99 € 199,99
-8%
Gill Offshore neopreen laarzen
Van € 239,99 € 259,99
-29%
Lizard zeillaarzen »Spin Laarzen« ademend
-57%
TBS zeillaars Harpons
Van € 149,99 € 349,99
Neopreen regatta zeillaarzen
-5%
Marinepool performance-laars Aegir
Van € 189,99 € 199,99
-18%
Zhik »ZK Seaboot 900« Offshore zeillaarzen
Compatex korte laars
Van € 139,99
Neopreen regatta zeillaarzen
-57%
TBS zeillaars Harpons
Van € 149,99 € 349,99
-8%
Gill Offshore neopreen laarzen
Van € 239,99 € 259,99
-5%
Musto »Gore-Tex® Race« zeillaars
Van € 379,99 € 399,99
-29%
Lizard zeillaarzen »Spin Laarzen« ademend

Of het nu regatta-, dinghy- of jachtzeiler zijn, een kwalitatief hoogwaardige zeilboot behoort in ieder geval tot de zinvolle zeilkleding.Zeilschoenen voor mannen Compass biedt een grote selectie voor alle toepassingen, van binnenwateren tot diepzeegebieden. Bootschoenen moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van waterdichtheid, draagcomfort en veiligheid. Daarom kiest u voor een zeilschoen met de beste merkkwaliteit van bekende fabrikanten.

 

Zeilschoenen voor mannen in grote selectie op Compass24!

Wat u verwacht van praktische zeilkleding zoals olieverfraaiingen, moet een zeilboot ook voldoen: een hoogwaardige zeilbootzeilboot moet betrouwbaar waterdicht, comfortabel te dragen en slipvast zijn. Zeilschoenen voor mannen met sportieve ambities moeten ook ademend zijn om een hygiënisch fris voetklimaat te garanderen, zelfs tijdens het regattazeilen. Toonaangevende internationale leveranciers van watersportuitrusting zoals Musto, Dubarry en Compass vertrouwen op uitgebreide membraantechnologie voor zeilschoenen voor mannen. Membranen zoals Gore-Tex® en Compatex® maken de laarzen absoluut waterdicht en ademend, zelfs bij blootstelling aan zout water. Veel fabrikanten gebruiken slijtvast Cordura en zeewaterbestendig leer voor het boven- en voeteneind. Deze combinatie geeft de sailer boots extreme duurzaamheid en flexibele vormstabiliteit met hoog draagcomfort.
Functioneel voor diepzeeschoenen zijn vetersluitingen op de schacht en schachtrand waarmee de zeeschoen wordt aangepast aan het kalf of het binnendringen van water wordt voorkomen. Voor klassieke rubberen laarzen gebruiken fabrikanten zoals Dubarry, Musto en Compass alleen natuurlijk rubber van hoge kwaliteit dat de bootlaars duurzame waterdichtheid, elasticiteit en veerkracht garandeert.

Zeilschoenen gemaakt van neopreen, als korte rubberbootschoen of als korte laars, zijn de ultieme zeilkleding voor de voeten van bijboot- en regattazeilers. Neopreen is zeer elastisch, thermisch isolerend en absoluut waterdicht. Zeilschoenen voor mannen gemaakt van hoogwaardig neopreen zijn de beste bescherming tegen kou en vocht.

Met een praktische zeilschoenen hangt het vooral af van de zool. Alleen een antislip- en antislipzool biedt veiligheid aan dek. Een bootlaars moet een zeer goede ondersteuning bieden, vooral wanneer het gaat om natte en gladde dekoppervlakken. Dit wordt bereikt door speciale rubbermengsels, profielen en waterverplaatsende drainagesystemen in de buitenzool. Zeilschoenen van Dubarry hebben bijvoorbeeld een zeer technische Non Slip-Non Marking zool, die zelfs bij sterke wrijving niet verkleurt. bootlaarzen van Musto voor bijbootzeilers zijn speciaal ontworpen voor natte en koude omstandigheden, met een anti-slip zool met het fijnste mes gesneden profiel. Testwinnaars zoals de professionele laarzen van Compass combineren een zeer flexibele zoolconstructie met een drainagesysteem en anti-slip profilering voor veeleisend offshore gebruik. Hoge prestaties Zeilschoenen van Musto, Dubarry en Compass zijn ontworpen voor extreme offshore omstandigheden, daarom worden ze gedragen door professionele zeilers als een belangrijk onderdeel van Zeilkleding in de zwaarste offshore regatta's.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends