Onderwater Drones / RC Boten

Een Seascooter zorgt voor meer plezier bij het duiken en zwemmen in open zee. Met een duikdrone hebt u de mogelijkheid om prachtige onderwaterlandschappen te ontdekken zonder zelf te hoeven duiken. Als u op zoek bent naar een krachtige onderwaterdrone, dan vindt u die hier. Wij bieden toestellen van hoge kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten, zoals PowerVision, Chasing of Gladius.

Foto's, video's en real-time streaming met een onderwater drone

De Seascooters die wij aanbieden zijn uw betrouwbare partners bij uw volgende duik. Dankzij hun propelleraandrijving kunt u zich snel en bijna moeiteloos door het water bewegen. Als u uw nieuwe duikscooter uitrust met een optionele camera, kunt u zelfs foto's en video's maken. Of bestuur uw duikdrone van aan boord met een app en smartphone of met behulp van speciale controllers, die optioneel bij ons verkrijgbaar zijn. U kunt video's in hoge resolutie opnemen of rechtstreeks een livestream verzenden.

Wij bieden ook andere geschikte accessoires voor uw onderwater drone. Hiertoe behoren bijvoorbeeld opladers, transportrugzakken of kabels voor gegevensoverdracht en beveiliging van uw duikdrone.

Onlangs bekeken producten