Ankerboeien

Ankerboei, geel
Van € 9,99

Ankerguide

Wenn es darum geht, Ihr Boot sicher an Ort und Stelle zu halten, ist die Wahl des richtigen Ankertyps von großer Bedeutung. In diesem Ratgeber erfahren Sie alles über die verschiedenen Ankertypen und erhalten hilfreiche Empfehlungen zur Auswahl.

Mehr Erfahren
DAN meerboei
Van € 119,99
€ 239,99

Toon andere schippers in de haven waar uw anker ligt met een ankerboei. In geel of rood zijn onze boeien goed zichtbaar. Als je duikt, moet je een markeerboei aan boord hebben. Het kan opblaasbaar of zelfoprollend zijn en signaleert uw locatie onder water. Met behulp van een meerboei kunt u uw jacht ook in beschutte baaien voor anker leggen.

Opblaasbare, zelfoprollende en elektronische boeien voor boten

Ontdek een boei om op te blazen of met een oprolmechanisme in onze selectie. Als de meerboei zelfoprollend is (bijvoorbeeld met een lijn van 15 of 20 meter), zal deze zich altijd precies boven het anker bevinden. Als de boei opblaasbaar is, is hij bijzonder ruimtebesparend tijdens het vervoer. Een elektronische meerboei trekt zichzelf de diepte in. De communicatie verloopt via een zender in de bootshaak. Dankzij deze verbinding kunt u de boei zelf omhoog en omlaag halen.

Onlangs bekeken producten