Vouwfietsen

Met een vouwfiets aan boord zorgt u voor afwisseling tijdens boottochten en jachtreizen wanneer u na enkele dagen op volle zee op weg gaat naar uw langverwachte uitstapje aan wal. Tijdens een excursie aan land ontdekt u vreemde culturen, fascinerende landschappen en een indrukwekkende geschiedenis en leert u het leven van de plaatselijke bevolking vanuit een heel nieuw perspectief kennen. Een vouwfiets biedt u de mogelijkheid om de kostbare tijd die u op het land hebt, optimaal te benutten.

In onze winkel vindt u de vouwfiets die bij u past. Ontdek de vouwfietscollectie en doe inspiratie op voor uw volgende trip. In het volgende overzicht wordt uitgelegd waarom de aankoop van een vouwfiets de moeite waard is.

Een vouwfiets kopen - gebruiks- en ervaringsinspiratie

Met een vouwfiets aan boord van uw boot of jacht kunt u niet alleen op milieuvriendelijke wijze bezienswaardigheden bezoeken, maar ook naar de dichtstbijzijnde supermarkt gaan om uw voorraden aan boord aan te vullen. Bent u op zoek naar een speelgelegenheid voor uw kinderen die vaste grond onder de voeten biedt? De vouwfiets kan in een handomdraai in positie worden gebracht om naar een speeltuin in een vreemd land te gaan.

Onklopbare voordelen - vouwfiets aan boord

Uitrusten van uw boot of jacht met een vouwfiets is in vele opzichten een uitstekend idee. U hoeft niet met dure huurkosten van haven naar haven te sjokken, maar kunt meteen na het aanmeren met uw vouwfiets wegrijden. Bovendien weet u welke fiets u onder uw hoede hebt en dat deze in een veilige en hygiënische staat verkeert. Een vouwfiets heeft een laag eigen gewicht, zodat het draagvermogen van de boot of het jacht op geen enkele manier wordt beïnvloed. Aangezien een vouwfiets zeer compact is en gemakkelijk kan worden opgevouwen, heeft hij slechts weinig ruimte aan boord nodig en kan hij indien nodig in slechts enkele stappen worden opgezet. Om de vouwfiets van boord naar wal en weer terug te vervoeren, kunt u - indien beschikbaar - een helling of een bootdavit gebruiken. Een speciale draagtas voor uw vouwfiets doet ook uitstekend dienst.

Hoogwaardige vouwfiets - dit zijn de kenmerken die ertoe doen

Wij bieden vouwfietsen van bekende merken als Compass en Prophete in verschillende maten (bijv. 16 inch of 20 inch), met comfortabele versnellingen en in aluminium en staal. Reflectoren zorgen voor uw veiligheid in de schemering. Kies nu uit aantrekkelijke ontwerpen - passend bij de boot of het jacht in de kleuren van de zee - of een vouwfiets in een trendy neonkleur!

Onlangs bekeken producten