Elektrische vouwfietsen

Krachtige e-bike als compacte vouwfiets

Een opvouwbare e-bike is de ideale fiets als je hem tussentijds in een auto of op de trein wilt vervoeren. Tegelijkertijd ondersteunt de motor u op betrouwbare wijze tijdens het fietsen: Het rijcomfort is overtuigend! Hier in de shop kunt u kiezen uit exclusieve modellen van gerenommeerde fabrikanten zoals Blaupunkt en Evolt - neem de tijd om het veelzijdige aanbod te bekijken en koop de optimale vouwfiets met motor en accu!

 

Met een elektrische vouwfiets bent u maximaal mobiel!

Milieuvriendelijke mobiliteit wordt enorm belangrijk in het kielzog van de klimaatverandering. Met een fiets kunt u echter niet alle afstanden afleggen. Een typisch voorbeeld zijn lange trajecten naar het werk, die u soms met het openbaar vervoer of met regionale treinen aflegt. Een elektrische vouwfiets is de voor de hand liggende oplossing voor deze routes! Fiets van uw huis naar het station, vouw uw fiets op en stap op de bus, tram of trein. Na aankomst klapt u de e-bike in een paar eenvoudige stappen uit en u kunt de rest van de weg naar uw werkplek weer met de fiets afleggen.

Er zijn nog vele andere situaties waarin een elektrische vouwfiets waardevolle diensten kan bewijzen. Neem uw opvouwbare e-bike mee op vakantie, bijvoorbeeld. De compacte modellen kunnen ook zonder problemen in kleinere auto's worden vervoerd. Er is ook niets dat u ervan weerhoudt om hem mee te nemen in een langeafstandstrein. Vouwfietsen passen ook in andere vervoermiddelen zoals boten: wil je een tochtje maken in een roeiboot en tussendoor op het land fietsen? Koop een vouwfiets met motorondersteuning!

 

De perfecte opvouwbare e-bike kopen

Alle elektrische vouwfietsen in deze serie zijn voorzien van een stabiel en eenvoudig te bedienen vouwmechanisme. U kunt uw e-bike in een handomdraai in- en uitvouwen. Bovendien rusten de merkfabrikanten alle modellen uit met een krachtige motor. Verder verschillen de opvouwbare fietsen op een paar punten. Controleer of het batterijassortiment aan uw behoeften voldoet. Het bereik ligt tussen de 50 en 100 km. Vooral voor langere woon-werkverplaatsingen en fietstochten moet u de voorkeur geven aan een opvouwbare e-bike met een grote accucapaciteit. Een ander criterium is de oplaadtijd. De beste vouwfietsen kunnen in korte tijd volledig worden opgeladen. Let bij de aanschaf van een elektrische vouwfiets ook op aspecten als het aantal versnellingen, het materiaal van het frame, het type banden en het design: alle belangrijke details vindt u op de afzonderlijke productpagina's!

 

Online een elektrische fiets kopen: handig en betaalbaar

In onze online winkel kunt u functionele opvouwbare e-bikes kopen tegen een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding. Bestel uw opvouwbare e-bike gemakkelijk op het internet: U profiteert van een grote keuze en bespaart uzelf de tijdrovende bezoeken aan plaatselijke winkels. Een brede waaier aan betalingsmogelijkheden en een snelle, veilige verzending zijn verdere pluspunten!

Onlangs bekeken producten