Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Topseller
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
von Tot:
  •  
1 van 3
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Boegladder Boegladder
Eénvoudige maar functionele boegladder om op te hangen of voor vaste montage aan de preekstoel. De ladder is van aluminium.
€ 139,99 vanaf € 99,99 u bespaart 29%
Hondenboordtrap Hondenboordtrap
De kortste en veiligste weg vanuit het water aan boord voor alle viervoeters. Vermindert het verwondingsgevaar bij honden van iedere leeftijd, extreme antislip door opgeruwde treden. Eenvoudige en snelle montage, makkelijk op te bergen...
€ 299,99
Boegtrap DeLuxe Boegtrap DeLuxe
Compass boegladder van roestvrij staal met als bijzonderheid de telescopische treden. Bovendien is de bovenste beugel vrij draaibaar. Alle treden zijn voorzien van antislipmateriaal om veilig op- en afklimmen te garanderen. Door de...
€ 149,99
Zwemtrap, opklapbaar Zwemtrap, opklapbaar
Opklapbare zwemtrap van roestvrij staal. Zeer stabiel en eenvoudig te bevestigen en dat voor een bijzonder voordelige prijs.
vanaf € 59,99
Zwemtrap met teak treden Zwemtrap met teak treden
Ideale Niro-zwemtrap voor zeil- en motorjachten. Met opklapsysteem en teak treden. Instelbare uithouder. Buis-Ø 2,5 cm, breedte 28,5 cm.
vanaf € 139,99
Opklaptrap voor rubberboten Opklaptrap voor rubberboten
Praktische opklapbare ladder voor gebruik in dinghy’s, tenders of zwemboten. Robuust, licht aluminiumframe, 30 cm breed.
€ 74,99
Telescopische zwemtrap Telescopische zwemtrap
Praktische zwemtrap van roestvrij stalen buis om aan de romprand of aan het hek te hangen. Plaatsbesparend en licht door 3- of 4 treden telescoopmechanisme. Ø buizenframe 2,5 cm, kunststof treden 41 x 6 x 4 cm. 3 treden: 99 x 41 cm,...
vanaf € 199,99
Touwladder ROCK Touwladder ROCK
Deze ladder is een belangrijk onderdeel van uw bootuitrusting. Met stabiele houten treden.
vanaf € 37,99
Niro zwemtrap met 3 houten treden Niro zwemtrap met 3 houten treden
Opklapbare zwemtrap van gepolijst roestvrij stalen buis met 3 houten treden voor vaste montage. Uitgeklapte afmetingen: 27 x 86 cm; opgeklapt: 27 x 60 cm, lengte afstandhouder: 17 cm. De spiegelhoogte moet minstens 44 cm bedragen.
€ 209,99
Teaktrede Teaktrede
Trede van roestvrij staal met teakplank als vaste trede. Bespaart een grote zwemtrap en is makkelijk te monteren. Afmetingen: 27 x 13 x 2,5 cm.
€ 24,99
Trede / handgreep Trede / handgreep
Trede van roestvrij staal, die ook als handgreep gebruikt kan worden. Afmetingen: 27 x 13 x 2,5 cm.
€ 19,99
Ladder met teaktreden Ladder met teaktreden
Hiermee komt u weer veilig aan boord. De zwemtrap is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, de treden zijn geheel van teak. De roestvrij stalen ladder is opklapbaar en kan in diverse varianten geleverd.
vanaf € 59,99
1 van 3
Laatst bekeken artikelen