Weerstations

Met een weerstation aan boord bent u altijd goed op de hoogte van wind en weer. Het radioweerstation geeft continu de laatste weergegevens zoals temperatuur, windsterkte, vochtigheid en meer. Bovendien kunt u de weersvoorspellingen voor de komende dagen gebruiken om uw tocht met uw boot beter te plannen. Een weerstation met een buitensensor wordt aanbevolen.

Radio weerstation - stijlvol ontwerp gecombineerd met talrijke functies

Een radioweerstation van TFA-Dostmann heeft zoveel te bieden! Naast het tijdloze ontwerp en de eenvoudige bediening kan het weerstation scoren met tal van functies. De duidelijk vormgegeven displays tonen de essentiële actuele weersgegevens en de verwachting voor de komende dagen. Extra functies zoals een radiogestuurde klok, alarm, snooze en kalender zijn standaard. Grote lettertypes en symbolen - afhankelijk van het model ook in kleur - vergemakkelijken het lezen. Een weerstation met buitensensor werkt met draadloze transmissie.

Slim weerstation levert informatie over klimaatwaarden aan de mobiele telefoon

Op de boot, onderweg, thuis of op kantoor - het slimme weerstation levert weergegevens rechtstreeks aan uw mobiele telefoon. Push meldingen wanneer limieten worden overschreden, beschrijvende grafieken en data export zijn enkele van de vele functies die via de WeatherHub app lopen.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends