Productinformatie
Orbit lieren zijn lichter dan alle lieren in hun klasse en bieden ongeëvenaarde lijngrip en controle met minimale touwslijtage. Wat nog meer? Opmerkelijk onderhoudsvriendelijk, ze vereisen geen gereedschap voor demontage en onderhoud. Dankzij volledig bewerkte aluminium trommels en zeer efficiënte tandwieloverbrenging wegen ze aanzienlijk minder en bieden ze een lagere lijninvoerhoogte dan alle andere lieren in hun klasse. Deze voordelen worden aangevuld door de gladde oppervlakteafwerking van de trommel en de direct herkenbare Power Ribs™; kenmerken die zijn geleend van Andersen lieren om dezelfde indrukwekkende lijngrip en controle te bieden met minimale kabelslijtage. Ronstan's gepatenteerde QuickTrim self-tailing biedt een geheel nieuwe gebruikerservaring, waardoor zeilers eenvoudig en veilig de lijnspanning kunnen verminderen om kleine aanpassingen aan de zeiltrim te doen zonder de lierhendel te verwijderen of de lijn uit de self-tailer te halen. Reageer direct op kleine koerscorrecties of veranderingen in winddruk en -richting en laat de concurrentie in je kielzog achter.

Kenmerken:

Lichtgewicht - Volledig bewerkte aluminium trommels, Orbit lieren zijn de lichtste in hun klasse.

Power Ribs - Onderscheidend trommelprofiel met Power Ribs zorgt voor indrukwekkende grip en controle zonder door je lopende tuigage te vreten.

Gemakkelijk onderhoud - Volledige demontage en montage kan zonder gereedschap.

QuickTrim is een uniek concurrentievoordeel tijdens het racen en een eenvoudig gemak tijdens het cruisen, standaard op Orbit lieren van 30QT en groter.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.462791
Leverancier artikelnr.R-RA6201
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.


Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en bespaar €5

Schrijf je nu in voor onze gratis nieuwsbrief en profiteer van:

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en de nieuwste trends