Productinformatie
Longlife Power! De krachtige batterij is bijzonder geschikt voor toestellen met extreem hoge stroombehoeften (b.v. door motoren aangedreven toestellen) en voor continu gebruik, cadmium- en kwikvrij, alkali-mangaan.
MADE IN GERMANY Longlife POWER, de krachtige VARTA-batterij voor bijzonder energieverslindende toepassingen, zoals speelgoed, audioapparatuur, elektronische spelletjes, rookmelders en nog veel meer. Longlife POWER is de krachtige batterij voor talrijke moderne apparaten die in het gezin en het huishouden worden gebruikt - speelgoed, muziekapparatuur, elektronische apparaten en andere alledaagse voorwerpen. Longlife POWER, de krachtigste VARTA. Longlife POWER, High Tech Made in Germany. De krachtige aandrijving voor apparaten met een hoge energiebehoefte. Longlife POWER is de juiste batterij voor alle apparaten die veel energie nodig hebben. Voor alle gevallen waarin veel vermogen nodig is, is de aanbeveling "Longlife POWER" - deze batterij levert constant alkalinevermogen op het hoogste niveau. VARTA "Longlife POWER" biedt een hoge capaciteit met een lange levensduur, b.v. voor draagbare CD-spelers, radio's, mobiele videospelletjes, radiografisch bestuurd speelgoed.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.432530
EAN4008496559862
Leverancier artikelnr.875
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Batterijen voor boten

Na de koude wintermaanden begint elk voorjaar het nieuwe vaarseizoen! Dit geldt bijvoorbeeld ook voor nieuwe accu's die in de loop der tijd aan kracht hebben ingeboet.

Naar de gids