€ 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN € 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN
Productinformatie
De TEMO-1000 elektrische buitenboordmotor is een ideale en milieuvriendelijke aandrijving! Draagbaar, stil en krachtig, met een verwisselbaar accusysteem, ideaal voor boten tot 8 meter lang. Dankzij het compacte ontwerp en het lage gewicht van 15 kg is de TEMO-1000 eenvoudig en moeiteloos op je boot te installeren. Dankzij een schuifrail kan het montagepunt ook direct op de motor worden aangepast om de ideale installatiehoogte te bereiken. De 1000 W motor heeft een statische stuwkracht van 28 kg (gelijk aan een 3 PK motor). De boot kan worden bestuurd en voortgestuwd met de handgreep omhoog geklapt of worden gebruikt als pure aandrijving met de handgreep ingetrokken. Gewicht: 15 kg Gewicht batterij: 7 kg Schachtlengte: 65 cm Waterdicht tot IP67
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.462950
EAN3700599020003
Leverancier artikelnr.TEMO1000
Fabrikant "Temo"
DIE ELEKTRISCHEN ANTRIEBE für Boote. Die TEMO-Antriebslösungen sind nachhaltig, universell und leicht und kümmern sich sowohl um die Bootsfahrer als auch um die Umwelt. Die TEMO Elektro-Außenbordmotoren sind so konzipiert, dass sie sich an alle Profile und Praktiken anpassen. Sie ermöglichen es Ihnen, Ihre Beibootfahrten, Hafen- und Ankermanöver ohne Belastung für Körper und Geist zu meistern!
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Buitenboordmotor

De zon schijnt in je gezicht terwijl je met je boot door het glinsterende water vaart. Terwijl je de motor start en de boot langzaam van de steiger weg vaart, voel je plotseling een schok en de boot stopt.

Zum Ratgeber