Productinformatie
De IC-M94DE van Icom is een maritieme handheld radio die een AIS-ontvanger en een DSC-functie combineert in één apparaat. Met de geïntegreerde AIS-ontvanger kan verkeersinformatie over schepen worden weergegeven op het display. Tegelijkertijd helpt de DSC-functie de veiligheid op zee te vergroten.

Met een zendvermogen van 6 W biedt de IC-M94DE een indrukwekkend communicatiebereik. De meegeleverde BP-306 Li-ion batterij garandeert een werktijd van 10 uur onder normale omstandigheden en heeft een capaciteit van 2400 mAh (typ.).

Voor heldere communicatie, zelfs in luidruchtige maritieme omgevingen, heeft de Icom IC-M94DE een speciale luidspreker met hoge prestaties en een AF-vermogen van 1500 mW.

De navigatiefunctie van de IC-M94DE maakt eenvoudige routebegeleiding naar opgegeven waypoints mogelijk. Gebruikers kunnen tot 50 favoriete visstekken of bestemmingen instellen als waypoints.

Float'n-Flash en MOB Auto-Set functies: Bij contact met water drijft de IC-M94DE aan de oppervlakte en knippert. Door in het water op de noodoproepknop te drukken, zendt het apparaat automatisch een man-overboord noodsignaal uit.

Andere functies, zoals een ingebouwde GPS-ontvanger, actieve ruisonderdrukkingstechnologie, IPX7-waterbestendigheid (gedurende 30 minuten bij een waterdiepte van 1 meter) en een AquaQuake-functie om geluidsstoring door water in de luidspreker te voorkomen, maken de IC-M94DE een betrouwbare keuze voor maritieme communicatie.

De levering omvat een BP-306 batterijpakket, een BC-251 desktop lader, een BC-242 netadapter, een MB-133 riemclip, een FA-SC59V antenne en een polsbandje. De eenmalige invoer van MMSI- en ATIS-codes door de gebruiker maakt een persoonlijk gebruik van deze robuuste en functionele portofoon mogelijk.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.423460
EAN4909723151852
Leverancier artikelnr.IC-M94DE
Fabrikant "Icom"

ICOM - radio's sinds 1954

Zelfs het DGZRS vertrouwt op ICOM portofoons en vaste portofoons. Robuust, eenvoudig te bedienen en intuïtief zijn slechts enkele trefwoorden die gebruikt kunnen worden om deze portofoons te beschrijven. Zelfs de DSV gebruikt ICOM portofoons voor training en testen, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend