€ 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN € 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN
Productinformatie
De IC-M73EURO vervangt de vorige IC-M71, die altijd indruk heeft gemaakt op professionele gebruikers met zijn hoge AF-prestaties, robuuste behuizing, bewezen betrouwbaarheid, waterdichtheid en compactheid. De IC-M73EURO biedt u (in de "PLUS"-versie) ook interessante functies zoals een actieve ruisonderdrukkingsfunctie om de stemkwaliteit te verbeteren en een stemopname voor de laatste oproep om de laatste inkomende oproep op te slaan. Laatste gesprek stemopname (met "PLUS" versie)
De functie Spraakopname laatste oproep slaat automatisch de laatste inkomende oproep op gedurende maximaal 1 minuut. U kunt de opname ook handmatig starten. Zo mist u nooit een belangrijk telefoontje. Actieve ruisonderdrukkingstechnologie (met "PLUS"-versie) U hoort beter en duidelijker! Of het nu motorgeluid is, het ruisen van de wind of brekende golven, Icoms ruisonderdrukkingstechnologie verwijdert achtergrondgeluid digitaal en zorgt voor een heldere overdracht van uw stem. Actieve ruisonderdrukking verbetert ook inkomende signalen door de spraakkwaliteit te verbeteren als gevolg van DSP-verwerking. Bass Boost-functie (op de "PLUS"-versie)
De signaalverwerking legt de nadruk op lage tonen om een vol, basachtig geluid te verkrijgen voor zowel uitgezonden als ontvangen signalen. 700mW AF-vermogen De IC-M73EURO maakt gebruik van een BTL-versterker die het audiovermogen verdubbelt. Audio-uitgang verdubbeld. De interne luidspreker levert 700mW AF-vermogen met een helder geluid. 6W uitgangsvermogen De IC-M73EURO heeft een maximaal zendvermogen van 6 watt, waardoor gebruikers een groter communicatiebereik hebben. De lithium-ionbatterij met grote capaciteit biedt 16 uur werking onder normale omstandigheden*. * Typische werking in 5:5:90 test verhouding. 18 uur voor de basisversie. IPX8 verbeterde bescherming tegen water De IC-M73EURO heeft ook nog steeds Icom's beste bescherming tegen water. De handheld radio is bestand tegen onderdompeling in 1,5 m water gedurende 30 minuten. Slanke behuizing en LCD met brede kijkhoek DeIC-M73EURO heeft een stijlvol, ergonomisch ontwerp. Een duurzame en robuuste behuizing zorgt voor een gebruiksvriendelijke bediening en een lange levensduur. Een LCS met hoge intensiteit en brede kijkhoek zorgt voor duidelijke en goed leesbare tekens.
Extra functies
- AquaQuake ™ functie
- Twee/drie kanaalswatch, voor het monitoren van kanaal 16 en/of één oproepkanaal.
- Batterij-indicator op 4 niveaus
- Favoriete kanaal- en zoekfuncties
- Optionele waterdichte luidsprekermicrofoons, HM-167 (IPX8) en HM-202 (IPX7) beschikbaar
- Snellader BC-210 inbegrepen
- Automatische energiebesparingsfunctie
- Basisversie beschikbaar (zonder stemopname, geen actieve ruisonderdrukking en basversterkingsfunctie)
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.445840
EAN4909723159650
Leverancier artikelnr.IC-M73EURO+
Fabrikant "Icom"

ICOM - radio's sinds 1954

Zelfs het DGZRS vertrouwt op ICOM portofoons en vaste portofoons. Robuust, eenvoudig te bedienen en intuïtief zijn slechts enkele trefwoorden die gebruikt kunnen worden om deze portofoons te beschrijven. Zelfs de DSV gebruikt ICOM portofoons voor training en testen, en dat is natuurlijk niet voor niets.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend