Productinformatie
Zie onderwater objecten voor het schip. Voegt FrontVü en LiveVü Forward views toe: 2 van de meest overtuigende views van Panoptix, een uniek en innovatief echolood voor schippers. FrontVü echolood toont obstakels onder water met een voorwaarts bereik tot 91 m (300 voet) wanneer u ze nadert; helpt botsingen te vermijden. Met de LiveVü Forward echosounder kunt u vissen - en zelfs duikers - onder en voor het schip in real time zien, met een voorwaarts bereik tot 100 voet (30 m). Beide standpunten werken, of je nu onderweg bent of niet. Inclusief montagekit om de transducer op de spiegel te monteren. Frequentie 417 kHz, vermogen 48 W, conusbreedte 90°x20°, maximale diepte 300 ft. Naar beneden; 300 ft. Voorwaarts, Diepte/Snelheid/Temperatuur, Diepte en Temperatuur, Aantal Pinnen Ethernet, Kabellengte: Stroomkabel 30 ft.; Ethernetkabel 30 ft. Ondersteunde rompdoorsnede/staart spiegel hoeken 0°-70°.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.423151
EAN0753759160531
Leverancier artikelnr.010-01588-01
Fabrikant "Garmin"
Het merk GARMIN, opgericht in 1989, is een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiele navigatie. Met zijn eigen cartografie en het brede scala van GARMIN MARINE producten, heeft het bedrijf zich ook met succes ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers van navigatieapparatuur voor de scheepvaart. GARMIN hecht veel belang aan de kwaliteit van al haar producten en controleert de productie op haar eigen locaties.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Kartenplotter

Kartenplotter sind für eine schnelle und sichere Navigation unerlässlich und sind daher fester Bestandteil im Repertoire eines jeden Bootsbesitzers.

Zum Ratgeber