€ 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN € 10,00 tegoed | Sleechts voor korte tijd | Code: N96CLDN
Productinformatie
Het SEAFLO elektronische alarmsysteem voor waterniveaus is een intelligent alarmsysteem. Het alarmpaneel is een bewakingsapparaat voor veiligheidsmeldingen dat geïntegreerde visuele en akoestische signalen en een schakelaarbediening heeft en kan worden gebruikt met elektronische waterpeilschakelaars, kogelschakelaars voor afvalwater of andere toepassingen.
Wanneer het waterniveau in de romp hoger is dan de veiligheidslijn, activeert de elektronische bilge schakelaar het alarm zodat een rood signaallampje gaat branden en tegelijkertijd een alarmtoon van ≥85DB klinkt als herinnering. Wanneer het waterpeil weer daalt tot het veilige waterpeil, stopt het alarm met branden en wordt het alarmgeluid uitgeschakeld.

FUNCTIES EN VOORDELEN

- De bilgeschakelaar met elektrisch veld is ontworpen voor alle bilgepompen van SEAFLO Pump met maximaal 20 A bij 12 V.

- De bilgeschakelaar met elektrisch veld activeert de bilgepomp bij een vloeistofniveau van 41,0 mm (1,6 inch) en deactiveert deze bij een vloeistofniveau van 9,5 mm (0,37 inch) boven de onderkant van de schakelaar.

- Een vertraging van 3 seconden voorkomt valse alarmen.

- De volledig afgedichte vloeistofdetector komt nooit in contact met water, corrodeert niet en wordt niet beïnvloed door olie of vuil.

- Milieuvriendelijk want geen kwik,

- Geen slijtage omdat er geen bewegende onderdelen zijn.

- Met de 3-wegschakelaar wordt het piëzo-alarm uitgeschakeld en gaat de waarschuwings-LED branden.

De levering omvat de elektrische lensschakelaar 449790 en het alarmbedieningspaneel 449860. Alle andere items die in de aansluitschema's worden getoond, behoren niet tot de leveringsomvang.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.449840
EAN4054132135570
Leverancier artikelnr.SFWAS1-20-03
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend