Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Verzendflatrate

En zo simpel werkt het:

Verzend-flatrateVink het vakje VSK20 aan bij uw volgende bestelling, en u ontvangt tot het einde van het jaar uw bestellingen zonder verzendkosten*. Reeds bij uw bestelling van de verzend Flatrate worden de verzendkosten op de factuur gecrediteerd. De Flatrate is niet overdraagbaar en eindigt automatisch op 31-12-2020. U bestelt geheel zonder risico. Bij verdere bestelling worden de verzendkosten op de factuur automatisch in mindering gebracht.

Bij iDEAL - en vooruitbetaling worden de verzendkosten van de eerste bestelling met de Flatrate actie na uw betaling op uw klantenrekening vergoed.

De verzendflatrate is uitsluitend geldig voor standaard orders. Volumineuze goederen, express-, internationale- en andere speciale zendingen zijn uitgesloten van deze service. Een combinatie van de verzend-flatrate met andere verzendkostvrijeacties is niet mogelijk.

  • betaal éénmalig € 22,99
  • geldig vanaf 01-01-2020 tot 31-12-2020
  • alle andere leveringen zonder verzendkosten*

*Minimale bestelling € 25,– per bestelling. De service VSK20 eindigt automatisch op 31-12-2020. Uitgesloten zijn bulkgoederen, uitdrukkelijke, buitenlandse en speciale bestellingen evenals andere speciale zendingen.

Laatst bekeken artikelen