Productinformatie
International's Cruiser 250 is een eroderende antifouling die constante bescherming tegen aangroei biedt, vooral wanneer de boot in beweging is. Hier is wat belangrijke informatie over dit product:

Duurzaamheid en toepassing:
Cruiser 250 is een zelfpolijstende antifouling die effectieve bescherming biedt tegen verschillende soorten aangroei. Het is speciaal ontwikkeld voor de eenjarige bescherming van motor- en zeilboten die met snelheden tot 25 knopen varen. Vergeleken met Cruiser Uno EU biedt het een verbeterde kleur en prestaties.

Toepassingsgebieden:
Geschikt voor boten van GVK, hout, staal en lood. Niet geschikt voor aluminium en gegalvaniseerde oppervlakken.

Aanbrengmethodes:
De antifouling kan zoals gebruikelijk worden aangebracht met een kwast of roller. De fabrikant raadt aan het product niet te verdunnen om voortijdige afbraak van de coating te voorkomen. Spuiten is niet mogelijk.

Dekking:
De dekking is ongeveer 9 m²/l bij gebruik van een kwast of roller.

Veiligheids- en gevareninformatie:
Het product is brandbaar en kan allergische huidreacties veroorzaken. Het is belangrijk om de veiligheidsinstructies op de productverpakking in acht te nemen en de productinformatie te lezen voor gebruik. Bij onvoldoende ventilatie wordt het dragen van een ademhalingstoestel aanbevolen.

Bescherming van het milieu:
Cruiser 250 is zeer giftig voor waterorganismen met effecten op lange termijn. Daarom moet er tijdens de toepassing voor worden gezorgd dat het niet in waterlichamen terechtkomt.

Aanvullende informatie:
De antifouling biedt het hele jaar door bescherming in bijna alle omstandigheden, behalve bij extreme aangroei. Het is geschikt voor zowel zeilboten als motorboten.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant precies op te volgen en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.360691
EAN5035686032033
Leverancier artikelnr.00151 075 00
Eigenschappen
Antifouling type zelfpolijstend
Categorie Antifouling
Kleur rood
Fabrikant "International"
International® is onderdeel van AkzoNobel en een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van verven en coatings van hoge kwaliteit, evenals producten voor de jacht- en marine-industrie. 

Het merk International® is opgericht in 1856 en staat vandaag de dag synoniem voor de hoogst mogelijke standaard voor alle soorten boten en is uitgegroeid tot een alom erkende naam in de botenbouw en -onderhoudsindustrie. 
Al meer dan 160 jaar ontwikkelt International de meest innovatieve verfoplossingen die alle soorten boten beschermen, verfraaien en de prestaties verbeteren. Waar u ook bent, in welke wateren ter wereld u zich ook bevindt, International biedt hoogwaardige jachtverven voor gebruik boven en onder water. Deze omvatten antifoulings, primers, jachtlakken en vele andere oplossingen.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Antifouling voor je boot

Na verloop van tijd verweert de verf van je boot en verliest hij zijn oude mooie glans. Daardoor is ook de romp van de boot niet langer beschermd. Om je boot zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven, heeft hij een nieuwe verflaag nodig.

Naar de gids

Klanten kochten ook

-36%
Toplac Plus
vanaf € 19,99 € 30,99
-5%
Drukwaterpomp Quad II
vanaf € 179,99 € 189,99
-40%
International Schooner
vanaf € 31,99 € 52,99
vanaf € 9,99
vanaf € 39,99
-10%
iWinch-bit
€ 62,99 € 69,99