Productinformatie
Ultra 300 van International is een zeer effectieve harde antifouling die optimale bescherming biedt tegen aangroei. Het is bijzonder geschikt voor snelle zeiljachten en raceboten, zelfs onder veeleisende aangroeiomstandigheden. Hier zijn enkele belangrijke eigenschappen en toepassingsinformatie:

Duurzaamheid en toepassing:
Ultra 300 biedt effectieve bescherming tot een jaar lang. Het is een polijstbare antifouling die zorgt voor een hard en schrobvast oppervlak. Het harde oppervlak maakt polijsten mogelijk voor een gladdere afwerking en minimale wrijving in het water. Het kan worden geschrobd of gereinigd indien nodig.

Toepassingsgebieden:
Geschikt voor boten van GVK, hout, staal en lood. Het is echter niet geschikt voor aluminium of gegalvaniseerde oppervlakken.

Aanbrengmethodes:
De antifouling kan worden aangebracht met een kwast, roller of in sommige gevallen met een spuitpistool. Het is compatibel met de meeste traditionele soorten antifouling en kan direct over bestaande antifouling worden aangebracht, mits deze in goede conditie is.

Dekking:
De dekking is ongeveer 9 m²/l bij gebruik van een kwast en 3 m²/l bij gebruik van een spuitpistool.

Veiligheids- en gevareninformatie:
Het product is brandbaar en kan huidirritatie, allergische reacties en ernstige oogirritatie veroorzaken. Het is belangrijk om de veiligheidsinstructies op de productverpakking in acht te nemen en de productinformatie te lezen voor gebruik.

Bescherming van het milieu:
Ultra 300 is zeer giftig voor waterorganismen met effecten op lange termijn. Daarom moet er tijdens het gebruik voor worden gezorgd dat het niet in waterlichamen terechtkomt.

Aanvullende informatie:
Het oppervlak kan worden gepolijst en nat gereinigd voor een bijzonder gladde afwerking. De eersteklas prestaties blijven behouden, zelfs onder zware omgevingsomstandigheden. De bescherming blijft zelfs behouden nadat de boot uit het water is gehaald.

Het is belangrijk om de instructies van de fabrikant precies op te volgen en de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken, vooral als het product ontvlambaar is.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.360641
EAN5035686031319
Leverancier artikelnr.00729 075 00
Eigenschappen
Antifouling type Harde antifouling
Categorie Antifouling
Kleur rood
Opmerkingen CLP/REACH
Symbolen
Flame: Flammable GHS02 - Flame: Flammable
Corrosion: Corrosive GHS05 - Corrosion: Corrosive
Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer GHS07 - Exclamation Mark: Health hazard/Hazardous to the ozone layer
Environment: Hazardous to the environment GHS09 - Environment: Hazardous to the environment
Signaalwoord
Danger!
Gevarenwaarschuwingen
EUH066: Repeated exposure may cause skin dryness or cracking.
H226: Flammable liquid and vapour.
H302: Harmful if swallowed.
H304: May be fatal if swallowed and enters airways.
H312: Harmful in contact with skin.
H315: Causes skin irritation.
H317: May cause an allergic skin reaction.
H318: Causes serious eye damage.
H319: Causes serious eye irritation.
H332: Harmful if inhaled.
H335: May cause respiratory irritation.
H336: May cause drowsiness or dizziness.
H400: Very toxic to aquatic life.
H411: Toxic to aquatic life with long lasting effects.
H413: May cause long lasting harmful effects to aquatic life.
Veiligheidsinstructies
P101: If medical advice is needed, have product container or label at hand.
P102: Keep out of reach of children.
P103: Read carefully and follow all instructions.
P303 + P361 + P353: IF ON SKIN (or hair): Take off immediately all contaminated clothing. Rinse skin with water [or shower].
Fabrikant "International"
International® is onderdeel van AkzoNobel en een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van verven en coatings van hoge kwaliteit, evenals producten voor de jacht- en marine-industrie. 

Het merk International® is opgericht in 1856 en staat vandaag de dag synoniem voor de hoogst mogelijke standaard voor alle soorten boten en is uitgegroeid tot een alom erkende naam in de botenbouw en -onderhoudsindustrie. 
Al meer dan 160 jaar ontwikkelt International de meest innovatieve verfoplossingen die alle soorten boten beschermen, verfraaien en de prestaties verbeteren. Waar u ook bent, in welke wateren ter wereld u zich ook bevindt, International biedt hoogwaardige jachtverven voor gebruik boven en onder water. Deze omvatten antifoulings, primers, jachtlakken en vele andere oplossingen.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Antifouling voor je boot

Na verloop van tijd verweert de verf van je boot en verliest hij zijn oude mooie glans. Daardoor is ook de romp van de boot niet langer beschermd. Om je boot zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te geven, heeft hij een nieuwe verflaag nodig.

Naar de gids

Klanten kochten ook

-43%
Monte Carlo poloshirt
vanaf € 39,99 € 69,99
vanaf € 49,99
€ 18,99
-31%
International Original
vanaf € 26,99 € 38,99
-37%
International Cruiser 250 Antifouling
vanaf € 50,99 € 80,99