Productinformatie
Unieke, flinterdunne, zelfklevende reparatiefilm voor krassen in de lak boven de waterlijn. Beschikbaar in 12 verschillende kleuren behoudt hij het mooie uitzicht van de lak, zonder dat er grote herstellingen uitgevoerd moeten worden. Past zich moeiteloos aan het oppervlak aan, en houdt een jaar. Kan op polyester, hoogglanslak en filler gebruikt worden. Inhoud: 1 x A6 r§
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.264751
EAN5035686082564
Leverancier artikelnr.03001 002 00
Eigenschappen
Kleur wit 011
Fabrikant "International"
International® is onderdeel van AkzoNobel en een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van verven en coatings van hoge kwaliteit, evenals producten voor de jacht- en marine-industrie. 

Het merk International® is opgericht in 1856 en staat vandaag de dag synoniem voor de hoogst mogelijke standaard voor alle soorten boten en is uitgegroeid tot een alom erkende naam in de botenbouw en -onderhoudsindustrie. 
Al meer dan 160 jaar ontwikkelt International de meest innovatieve verfoplossingen die alle soorten boten beschermen, verfraaien en de prestaties verbeteren. Waar u ook bent, in welke wateren ter wereld u zich ook bevindt, International biedt hoogwaardige jachtverven voor gebruik boven en onder water. Deze omvatten antifoulings, primers, jachtlakken en vele andere oplossingen.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend