Uw paascadeau | € 10,- korting | Code: N96C8RJ Uw paascadeau | € 10,- korting | Code: N96C8RJ
Productinformatie
Reddingsvest met 290 N drijfvermogen en 60 g CO2 patroon en automatisch slot. Het trimvest is uitgevoerd in signaaloranje, de beschermhoes is gesloten en heeft een ritssluiting. Een textiel harnas is geïntegreerd in het vest, de voorsluiting is de bewezen Secumar Click fitting.Het inspectievenster kan worden geopend door een service rits. Het rugpand is gewatteerd, een spraycap is beschikbaar, de kruisband is afneembaar. Incl. LED SOLAS licht is bevestigd aan de nieuwe modulaire tas. Het schoudergedeelte is ergonomisch voorgevormd voor dragers van slecht-weer-kleding.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.341540
EAN4015924160620
Leverancier artikelnr.16062
Eigenschappen
Drijfvermogen in Newton 275
Groep van personen Volwassenen
Kleur lichtblauw/oranje
Reddingsgordel inbegrepen
Type reddingsvest Automatisch
Fabrikant "Secumar"

Volgens de geschiedenis van het bedrijf is de merk- en bedrijfsnaam Secumar samengesteld uit het Latijnse 'securitas in mare' (veiligheid in de zee) - en dit is precies wat de producten van het bedrijf bieden.

Het bedrijf Secumar Bernhardt Apparatebau GmbH u. Co. heeft zijn hoofdkantoor in Sleeswijk-Holstein bij Hamburg. De persoonlijke geschiedenis van de oprichter leidde tot het besluit om producten te ontwikkelen die mensen meer veiligheid in het water geven en levens redden. Een van de producten die Secumar heeft ontwikkeld is de reddingsboei, die de oude reddingsboei op elke boot heeft vervangen. Hiermee kunnen mensen die als gevolg van een ongeluk op drift raken in het water sneller worden gevonden.

Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend