Slechts enkele dagen | 10 % korting | Code: N96CLNN Slechts enkele dagen | 10 % korting | Code: N96CLNN
Productinformatie
Spoelknopbedieningspaneel voor MasterFlush elektronische toiletten Deze wandgemonteerde spoelknoppen en bedieningspanelen voor MasterFlush elektronische toiletten zijn voorzien van een consistente stijl en een gebruiksvriendelijke bediening met één druk op de knop. Statuslampjes geven aan hoe ver het spoelproces is en wanneer het toilet voldoende stroom heeft voor de volgende keer dat het wordt doorgespoeld.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.415830
EAN713814202927
Leverancier artikelnr.9108782202 
Fabrikant "Dometic"
Mobiele levensstijl gemakkelijk gemaakt! Voordat u op uw boot of jacht vertrekt om te genieten van de kostbaarste weken van het jaar, is het de moeite waard om een kijkje te nemen in de wereld van DOMETIC. Hier vindt u alles wat u nodig hebt om het leven aan boord gemakkelijker en comfortabeler te maken: koelkasten en voordelige koelboxen voor uw proviand aan boord, ruimtebesparende keukenapparatuur, handige sanitaire oplossingen en intelligente elektronische accessoires voor een betrouwbare mobiele stroomvoorziening.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Toiletten aan boord

Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten toiletten? Waar moet je op letten bij het verwijderen en gebruiken ervan? Onze gids geeft een overzicht van waar je rekening mee moet houden bij de keuze en het onderhoud van een toilet.

Zum Ratgeber

Klanten kochten ook

vanaf € 49,99