Productinformatie
Gebruik uw toilet nu eindelijk ook in de haven, ook als u geen vuilwatertank heeft. Met onze toiletadapter krijgt u een nieuwe bril geleverd, waarin een opvangzak ingehaakt kan worden en een nieuw deksel met bevestigmateriaal. De ophangzakken zijn makkelijk af te voeren.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.187120
EAN4040952298885
Leverancier artikelnr.29888
Fabrikant "Cactus"

Cactus - Westfaals kwaliteitsmerk voor droge toiletten

Als het gaat om de organisatie van hygiëne en de verwijdering van problematische materialen, is Clean-Kontor GmbH een wereldleider. Het bedrijf reageert op verzoeken van klanten met innovaties en werkt alleen samen met gerenommeerde leveranciers. Ziekenhuizen en laboratoria vertrouwen bijvoorbeeld op de afvalverwijderingsoplossingen. De transporteerbare sanitaire systemen worden gebruikt door bekende organisaties zoals het Duitse Rode Kruis en de Duitse Federale Organisatie voor Technische Hulpverlening. De verscheidenheid aan klanten illustreert de kwaliteit van de droge toiletten van Cactus, het eigen merk van de bekende fabrikant uit Münster.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Toiletten aan boord

Wat zijn de voor- en nadelen van de verschillende soorten toiletten? Waar moet je op letten bij het verwijderen en gebruiken ervan? Onze gids geeft een overzicht van waar je rekening mee moet houden bij de keuze en het onderhoud van een toilet.

Zum Ratgeber