Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Onderhoudsservice reddingsvlotten

Ons onderhoud voor uw veiligheid!

RettungsinselBij opgeven van een schip kunnen alleen reddingsvlotten het overleven op zee, ook gedurende langere tijd, mogelijk maken. Daarom moeten ze in geval van nood 100 % zeker garanderen, zeker indien ze jarenlang in een tas of een container aan dek werden meegevoerd, blootgesteld aan de zon en de zoute lucht.

Reddingsvlotten zijn complexe constructies. Dat is de reden dat de fabrikant onderhoudsintervallen voorschrijft, die nauwgezet aangehouden moeten worden. Niet alleen het reddingsvlot zelf, maar ook de daarbij horende nooduitrusting voor op zee moet regelmatig worden gecontroleerd en vervangen.

Het onderhoud omvat ondermeer de algemene controle van materiaal en constructie, het vervangen van de dichtingen, signaalmiddelen en uitrusting, en het luchtdicht verpakken van het vlot in de container of de tas.

Compass biedt een service aan voor het onderhoud van reddingsvlotten, die u het leven duidelijk vereenvoudigt. Het onderhoud gebeurt door de fabrikant of door een geautoriseerd en gespecialiseerd bedrijf. U kunt uw reddingsvlot naar Compass sturen. Daar kunt u ook bij onze medewerkers terecht met al uw vragen in verband met de kosten en termijnen.

Richt u zich voor nadere informatie via e-mail tot onze technische adviseurs op info@compass24.nl.

Laatst bekeken artikelen