Navionics+

Met een Navionics zeekaart kunt u veilig reizen op de verschillende waterwegen van Duitsland en Europa. Het maakt niet uit of u al op het water bent of thuis een excursie of uitstapje plant. Naast de perfecte weergave van het zeegebied, die zeer vergelijkbaar is met de zeekaarten op papier, bieden de Navionics kaarten u tal van functies zoals getijden, stromingen, wrakken en havenplannen, evenals havendiensten en nog veel meer.

Omdat er op de waterwegen binnen zeer korte tijd veel kan veranderen, worden uw elektronische zeekaarten van Navionics 365 dagen lang aangeboden met de zogenaamde 'FreshestData' als download. Deze updates zijn altijd gratis voor digitale nautische kaarten van Navionics.

Navionics- elektronische nautische kaarten om te downloaden

Met elke Navionics zeekaart ontvangt u zeer gedetailleerde kaartinhoud die voortdurend wordt bijgewerkt en verbeterd door vele specialisten van de verantwoordelijke waterbeheerders en door gegevens van de Navionics gemeenschap. U ontvangt de laatste Navionics kaartinhoud op een MicroSD kaart, die u eenvoudig in een geschikte kaartadapter plaatst. Met de ChartInstaller utility zijn Navionics digitale nautische kaarten in een handomdraai gedownload en altijd up-to-date.

Onlangs bekeken producten

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en bespaar 5,00 €

Abonneer u nu op onze gratis nieuwsbrief en profiteer van

  • exclusieve kortingsacties
  • aantrekkelijke merkaanbiedingen
  • het laatste nieuws en trends