Productinformatie
De Raymarine EV-100 Tiller Pilot is een efficiënte stuurautomaat voor zeilboten met helmstokbesturing tot een waterverplaatsing van 6 ton en een lengte van 11 meter. Met intuïtieve bediening en een duidelijk display biedt hij nauwkeurige stuuropties, ideaal voor cruisen en racen. Dit wordt gegarandeerd door de intelligente EV-1 sensor core en de ACU-100 aandrijfbesturing. De Raymarine EV-100 Tiller Pilot is te installeren zonder roerstand transducer en is eenvoudig in gebruik. Met deze pilot kunnen waypoints, windhoeken en koersen nauwkeurig worden ingesteld. SeaTalkNG en NMEA2000 bieden uitgebreide connectiviteit met zeilinstrumenten en kaartplotters.

De eenvoudige verwijdering van de helmstokaandrijving maakt flexibele opslag mogelijk. Installatie en kalibratie zijn eenvoudig en de sensorkern past zich dynamisch aan verschillende zeeomstandigheden aan. De meegeleverde besturingseenheid kan overal aan boord worden gemonteerd.

Raymarine helmstokstuurautomaten, zoals de EV-100, worden gebruikt door enkele van 's werelds beste single-handed zeilers en voldoen aan de hoogste normen.

Leveringsomvang is inclusief p70 control unit en EV-1 sensor.

Technische gegevens van de Raymarine EV-100 helmstok pilot:
- Classificatie: Waterverplaatsing tot 6.000 kg (13.200 lbs)
- Bootlengte: Max. 11 meter
- Stuwkracht: 84 kg
- Stroomverbruik: 60 mA, 12 V DC
- Afmetingen besturingseenheid: 11 x 11,5 x 4,1 cm
- Afmetingen koerscomputer: 23,7 x 17 x 5,5 cm

Opmerking:
Let er bij het berekenen van het waterverplaatsingsgewicht op dat je de lading van je boot meerekent.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.264431
EAN723193774274
Leverancier artikelnr.T70153
Fabrikant "Raymarine"
Raymarine - WE GO DEEP IN MARINE ELECTRONICS! Al meer dan 80 jaar is Raymarine wereldleider in het leveren van krachtige en gebruiksvriendelijke maritieme elektronica voor de plezier- en beroepsvaart. Raymarine innoveert voortdurend om hoogwaardige sensoren en intelligente navigatiesystemen te ontwikkelen voor watersporters over de hele wereld. Het robuuste ontwerp en de betrouwbaarheid van onze producten maken ze tot een sterke partner, zelfs onder zware omstandigheden. Het volledige assortiment van Raymarine omvat kaartplotters, fishfinders, radars, instrumenten, videocamera's, AIS-apparaten en VHF-radio's.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend