Productinformatie
Ontdek de ultieme smartwatch voor gepassioneerde zeilers met de quatix® 6. Dit innovatieve horloge combineert de uitstekende functies van de fenix® 6 met alles wat je nodig hebt op het water. Of je nu zeilt, vist, roeit, SUP't of surft - de quatix® 6 is je betrouwbare metgezel.

De smartwatch biedt uitgebreide watersportfuncties, waaronder de unieke mogelijkheid om de automatische piloot van je boot rechtstreeks vanaf je pols te bedienen. Stream bootgegevens zoals snelheid, diepte, temperatuur en wind direct op het 1,3 inch LED-kleurenscherm met hoge resolutie. De vooraf geïnstalleerde topografische kaarten en ondersteuning voor optionele Bluechart g3 zeekaarten zorgen voor nauwkeurige navigatie op het water.

Maar de quatix® 6 is niet alleen thuis op het water - het is ook een veelzijdige metgezel op het land. Dankzij de voorgeïnstalleerde sportapps is hij perfect om mee te joggen, wandelen of golfen. De roestvrijstalen kast met een donkerblauwe siliconen band geeft het horloge niet alleen een stijlvolle look, maar maakt het ook robuust en duurzaam.

Dankzij de uitgebreide connectiviteit van de quatix® 6 kun je de smartwatch verbinden met compatibele Garmin kaartplots, de GNT™ 10 transceiver en andere producten om belangrijke gegevens rechtstreeks naar je pols over te brengen. Gebruik de stuurautomaat app om uw boot veilig en gemakkelijk te navigeren zonder aan het roer te staan. Wijzig de koers of activeer GPS-routes rechtstreeks vanaf uw horloge.

Met de Fusion-Link™ Lite app kunt u uw entertainmentsysteem aan boord bedienen via de quatix® 6. Geniet van naadloze integratie en bedien uw audiosysteem rechtstreeks vanaf uw pols.

Dankzij de waypointmarkeerfunctie hoeft u niet terug naar het roer om visposities te markeren - stel gewoon waypoints in met uw horloge. De Garmin SailAssist™ functies ondersteunen je tijdens het zeilen door een virtuele startlijn te creëren en de ideale starttijd weer te geven. De overstag assistent informeert u of uw boot op het punt staat te zakken of overstag te gaan.

De quatix® 6 maakt niet alleen indruk met zijn speciale functies, maar ook met een extreem lange batterijlevensduur tot 2 weken in smartwatchmodus. De hartslagmeting, Garmin Pay en het geïntegreerde muziekgeheugen, compatibel met Spotify, Deezer en Amazon Music, maken van de smartwatch een onmisbare metgezel voor elke zeiler - zowel op het water als op het land. Ontdek de wereld van de quatix® 6 en ervaar innovatie, connectiviteit en prestaties in één horloge.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.396770
EAN0753759248246
Leverancier artikelnr.010-02158-91
Fabrikant "Garmin"
Het merk GARMIN, opgericht in 1989, is een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiele navigatie. Met zijn eigen cartografie en het brede scala van GARMIN MARINE producten, heeft het bedrijf zich ook met succes ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers van navigatieapparatuur voor de scheepvaart. GARMIN hecht veel belang aan de kwaliteit van al haar producten en controleert de productie op haar eigen locaties.
Beoordelingen

3 van 3 beoordelingen

4.83 van 5 sterren

4.83 (3)

100%

0%

0%

0%

0%


Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Ivo Affolter, July 20, 2023 14:49

Einfache Abwicklung, schnelle Lieferung, sehr gutes Produkt zu günstigem Preis

Bedienung der Uhr unterscheidet sich von Gewohntem. Hat man es erstmal raus, bietet sie ein riesen Spektrum von Anwendungen.

Andreas Duerrwanger, July 20, 2023 14:49

Produkt und Lieferung sehr gut!

Uwe , July 20, 2023 14:49

Tolle Uhr

Tolle Uhr - aber durch eine komplizierte Bedienungsanleitung kommt der Spaß erst nach dem Lesen. Und der Karten-Update dauert fast 5 Stunden - das ist schon sehr lang.

1 - 3 Beoordelingen van 3

Klanten kochten ook

-33%
HH Newport zwembroek
vanaf € 39,99 € 59,99
-5%
D-splitser set
€ 51,99 € 54,99
€ 18,99