Productinformatie
AL DE TOOLS DIE U NODIG HEBT OM SUCCESVOL TE VISSEN De kaartplotter/echolood combinatie heeft een 10-12' in zonlicht afleesbaar touchscreen en onze wereldwijde basiskaart. De transducerbundel wordt ook geleverd met traditionele CHIRP- en ultra HD-echoloodfuncties. Viszoekfuncties zijn slechts een aanraking verwijderd op het 10-12' touchscreen met extra knopbediening. Bekijk duidelijke en ongelooflijk gedetailleerde beelden van structuur en vissen. Optionele BlueChart® g3 kaarten (apart verkrijgbaar) zorgen voor veilige navigatie. Beheer uw maritieme activiteiten vanaf vrijwel elke locatie met de ActiveCaptain®-app1. Sluit uw boot aan om gegevens, sonarbeelden en kaarten te delen met uw andere compatibele toestellen. Verken je nieuwe favoriete plek. Maak aangepaste kaarten en pas ze aan terwijl u bezig bent LIVESCOPE ECHOLOT SUPPORT, GEÏNTEGREERDE UHD ECHOLOT, LUMINOUS kleurenpaletten, gemakkelijk kaarten toevoegen, Quickdraw Contours. Netwerk compatibel, Compatibel met NMEA2000 netwerken, Activcaptain App, Gemakkelijk mee te nemen dankzij de Garmin mount.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.423251
EAN753759212872
Leverancier artikelnr.010-02111-00
Fabrikant "Garmin"
Het merk GARMIN, opgericht in 1989, is een van 's werelds toonaangevende bedrijven op het gebied van mobiele navigatie. Met zijn eigen cartografie en het brede scala van GARMIN MARINE producten, heeft het bedrijf zich ook met succes ontwikkeld tot een van de toonaangevende leveranciers van navigatieapparatuur voor de scheepvaart. GARMIN hecht veel belang aan de kwaliteit van al haar producten en controleert de productie op haar eigen locaties.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Kartenplotter

Kartenplotter sind für eine schnelle und sichere Navigation unerlässlich und sind daher fester Bestandteil im Repertoire eines jeden Bootsbesitzers.

Zum Ratgeber

Klanten kochten ook

vanaf € 26,99
-6%
Garmin Panoptix Live Scope
vanaf € 1.699,99 € 1.798,99