Productinformatie
De Lowrance Point-1 is het ideale positie- en koersbepalingsapparaat. De Point-1 biedt zeer nauwkeurige en snelle updates van de positie en snelheid van de boot. In tegenstelling tot andere antennes die alleen een positie aangeven, geeft de Point-1 bovendien een koers aan voor een nauwkeurige richting van de boot bij elke snelheid en voor radar/kaart overlays. De Point-1 kan eenvoudig worden aangesloten op elk display of NMEA 2000 netwerk. Hij is volledig waterdicht en kan op elke boot worden gemonteerd, zowel aan de mast als aan de oppervlakte.
Opmerkingen
Technische gegevens
Artikelnr.420991
EAN9420064118656
Leverancier artikelnr.000-11047-00
Fabrikant "Lowrance"
Vinden - Navigeren - Domineren. Vang gewoon meer vis - LOWRANCE maakt het mogelijk! Als u op zoek bent naar praktische en betrouwbare visvinders, dan bent u bij LOWRANCE aan het juiste adres. LOWRANCE biedt u professionele sonarmodules en echosounders die eenvoudig te gebruiken en altijd eerlijk geprijsd zijn. Daarnaast heeft LOWRANCE nog veel meer maritieme elektronica in zijn portfolio, zoals kaartplotters, compatibele kaartmodules, breedband 4G/3G radarsystemen, instrumenten displays, NMEA 2000® netwerkoplossingen en VHF radio/AIS/GPS.
Beoordelingen

0 van 0 beoordelingen

 (0)

Geef een beoordeling

Deel uw ervaringen met andere klanten.

Uitstekend

Zeer goed

Goed

Acceptabel

Onbevredigend


Kartenplotter

Kartenplotter sind für eine schnelle und sichere Navigation unerlässlich und sind daher fester Bestandteil im Repertoire eines jeden Bootsbesitzers.

Zum Ratgeber