Europa´s groot ste verzendhuis voor Motorboot & Zeilsport

Producten van Majoni

Filter sluiten
von Tot:
1 van 2
Er werden geen zoekresultaten gevonden
Set van 2: Steigerstootwil Set van 2: Steigerstootwil
Deze stootwil is door zijn speciale constructie zeer geschikt voor stevige bevestiging aan steigers, gladde beschoeiingen of pieren. Montage met 8 schroeven (niet bijgeleverd). Lengte x hoogte x dikte: 100 x 12 x 7 cm
€ 57,90 € 49,90 u bespaart 14%
Hoekstootwil Hoekstootwil
Geen krassen en schade meer aan uw schip door scherpe hoeken op de ligplaats! De witte hoekstootwil wordt simpelweg als bescherming op de kademuur of kant aangebracht - klaar is kees. Afmetingen: 10 x 50 cm.
€ 22,95
Stootwil »M« Stootwil »M«
UV bestendig zacht PVC. Aan beide kanten ogen, versterkt met zeer stevige kunststof ringen. Stootwillijn niet aangesplitst.
€ 15,95
Stootwil »L« Stootwil »L«
UV bestendig zacht PVC. Aan beide kanten ogen, versterkt met zeer stevige kunststof ringen. Stootwillijn niet aangesplitst.
€ 19,95
Steigerstootwil Steigerstootwil
Een beetje te snel de box in? De eenvoudige, witte steigerstootwil voorkomt schade als u hem aan de steiger bevestigt. Hij wordt aangebracht met schroeven.
vanaf € 14,95
Ringstootwil Ringstootwil
Witte, goed zichtbare ringstootwil voor het markeren van ankerketting en ankerlijn om ongewild overvaren te voorkomen. Afmetingen: 33 x 10 cm.
€ 14,95
Compass multistootwil Compass multistootwil
Is zeer robuust en sterk. Is zowel horizontaal als verticaal naadloos uit te breiden. Kan probleemloos aan zowel de boot als aan de steiger en vooral ook ronde meerpalen aangebracht worden. UV-bestendig, extreem sterk en onverwoestbaar....
€ 26,95
Compass sleutelhanger Stootwil Compass sleutelhanger Stootwil
De praktische mini-stootwil voor iedere bootsleutel en sleutelbos. Met roestvrij stalen ring. Afmetingen: ca. 32 x 100 mm.
€ 4,95
Fendertrap Fendertrap
De slimme combinatie voor in de haven: stootwillen en treden in één. Zo wordt de romp effectief beschermd en kunnen jachten met een hoog vrijboord moeiteloos geënterd worden. De fendertrap heeft twee bevestigingspunten voor veilig fixeren.
vanaf € 29,95
Dockwheel Dockwheel
om vast te schroeven. Dit wiel voorkomt het aanraken van scherpe kanten of steigers en maakt het afmeren bij harde wind makkelijker. Afmetingen: 30 x 30 x 15 cm. Houder gemaakt van plastic.
€ 76,95
Steigerstootwil Steigerstootwil
Met wind en storm aanleggen aan de steiger of in de box? De steigerstootwil beschermt de romp en kan op vele manieren aan de landkant vastgemaakt worden. 110 cm, Ø 24 cm.
€ 59,95
1 van 2
Laatst bekeken artikelen